Suomen Markkinavastaava SEIK Kustannukselle

SEIKin inspiroiva ja hauska tiimi etsii Suomen markkinavastaavaa. Kasvumme Suomen markkinoilla on ollut huikeaa, ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi menestystarinaamme. Suomen markkinavastaavana olet avainasemassa mahdollistamassa kasvuamme Suomessa.

Keitä me olemme?

Millaiselta elämä näyttäisi ilman seikkailuja? Melko rutiininomaiselta ja tylsältä. Jokainen voi kuitenkin lisätä jännitystä elämäänsä pienilläkin asioilla! Me olemme tehneet juuri sitä jo vuodesta 2011 lähtien, kun SEIK Kustannus sai alkunsa Happy Calendar -kalenterin lanseeraamisesta. Vuosien mittaan tuotevalikoimamme on laajentunut kalentereista myös muihin kirjatuotteisiin sekä lahjatavaroihin ja liiketoimintamme on kansainvälistynyt, mutta päätavoitteemme on edelleen sama: haluamme inspiroida sinua ja ystäviäsi!

Keskeiset arvomme

 

Mitä tehtävässä pääsee tekemään?

 • Sosiaalisen median markkinointi – Sisällön jakaminen sosiaalisen median kanavissamme ja yhteistyö vaikuttajien kanssa. Maksullisten mainosten luominen (Business Manager)
 • Uusien tuotteiden ideoiminen ja kääntäminen – Inspiroivien tuotteiden ideoiminen Suomen markkinoille. Tuotteiden kääntäminen englannista suomeen.
 • Vähittäiskaupat – Kommunikoiminen jälleenmyyjien kanssa. Heidän auttaminen asiakkaidensa inspiroimisessa ympäri vuoden.

 

Oletko sinä etsimämme?

 • Sinulla on aikaisempaa kokemusta digimarkkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta
 • Rakastat kauniita ja käytännöllisiä tuotteita
 • Sinulla on ideoita laatikon ulkopuolelta
 • Osaat suomea ja englantia sekä suullisesti että kirjallisesti
 • Sinulla on iloinen elämänasenne ja haluat kehittyä jatkuvasti
 • Tekstinkirjoitustaitosi ovat priimaa
 • Aiempaa kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenteesi!

Mitä tarjoamme?

Mielenkiintoisen ja joustavan työpaikan, jossa on kehitysmahdollisuuksia ja nuorekas tiimi. Täydellisen mahdollisuuden kerryttää kokemusta digitaalisesta markkinoinnista ja kansainvälisestä liiketoiminnasta. Ideoimiasi tuotteita ja malleja myydään kaikkialla Baltiassa ja sen ulkopuolella. Työ on osa-aikainen etätyö, jossa saat vapaasti valita, milloin työskentelet. Työtä on noin 5–20 tuntia viikossa. Työtä tehdään freelancer-pohjalta, joten se sopii hyvin esimerkiksi opiskeluiden tai toisen työn oheen.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Voit hakemuksessa kertoa oman ehdotuksesi siitä, miten SEIK voi parhaiten tavoittaa suomalaisten asiakkaiden sydämen. Haethan mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysymykset tehtävästä voit lähettää osoitteeseen info(at)seik.fi.

  This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.