Näytetään kaikki 9 tulosta

Happy Calendar - Liity haasteeseen ja tee hyvä teko joka päivä!

Happy Calendar on ainutlaatuinen kalenteri, josta löydät jokaiselle päivälle valmiiksi asetetun pienen haasteen. Se tekee päivästäsi takuulla iloisemman ja motivoi tekemään pieniä hyviä tekoja, joilla on paljon merkitystä. Teko voi olla esimerkiksi jonkun kiittäminen, halaaminen tai vain hymyileminen. Nämä pienet asiat unohtuvat usein helposti.
Liity haasteeseen ja tee hyvä teko joka päivä!

Happy Calendar SEIKiltä

Sopivat Happy Calendar - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät Happy Calendar. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki Happy Calendar on suunniteltu Virossa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - Happy Calendar muutamassa päivässä

Millaiset Happy Calendar sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön Happy Calendar tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes Happy Calendar saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin Happy Calendar saapuu?
Jos tilaat Happy Calendar ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. Happy Calendar saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu Happy Calendar lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan Happy Calendar?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää Happy Calendar ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. Happy Calendar odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos Happy Calendar ei täsmää?
Jos Happy Calendar eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme Happy Calendar tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet Happy Calendar palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.