Näytetään kaikki 8 tulosta

Happy Calendar - Liity haasteeseen ja tee hyvä teko joka päivä!

Happy Calendar on ainutlaatuinen kalenteri, josta löydät jokaiselle päivälle valmiiksi asetetun pienen haasteen. Se tekee päivästäsi takuulla iloisemman ja motivoi tekemään pieniä hyviä tekoja, joilla on paljon merkitystä. Teko voi olla esimerkiksi jonkun kiittäminen, halaaminen tai vain hymyileminen. Nämä pienet asiat unohtuvat usein helposti.
Liity haasteeseen ja tee hyvä teko joka päivä!

Happy Calendar - kalenterit SEIKiltä

Sopivat Happy Calendar - kalenterit - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät Happy Calendar - kalenterit. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki Happy Calendar - kalenterit on suunniteltu Virossa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - Happy Calendar - kalenterit muutamassa päivässä

Millaiset Happy Calendar - kalenterit sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön Happy Calendar - kalenterit tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes Happy Calendar - kalenterit saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin Happy Calendar - kalenterit saapuu?
Jos tilaat Happy Calendar - kalenterit ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. Happy Calendar - kalenterit saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu Happy Calendar - kalenterit lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan Happy Calendar - kalenterit?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää Happy Calendar - kalenterit ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. Happy Calendar - kalenterit odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos Happy Calendar - kalenterit ei täsmää?
Jos Happy Calendar - kalenterit eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme Happy Calendar - kalenterit tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet Happy Calendar - kalenterit palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.