Näytetään ainoa tulos

Happy Journal - muistikirja tavoitteita ja pohdintoja varten

Tämä muistikirja on suunniteltu opastamaan sinua upean, inspiroivan vuoden aikana, joka on täynnä iloa, rohkeutta ja tyytyväisyyttä. Toivomme, että löydät tekemistä ja tapoja tehdä tulevaisuudessa. Kun siirryt vuoden aikana, kirjoita kokemuksesi erilaisista harjoituksista. Ole kiitollinen pienistä asioista joka päivä ja katso rauhaa ja iloa silmissäsi. Kirjoita ylös, mitä olet oppinut näistä toiminnoista ja kuinka tasapainotat sinulle tärkeitä asioita. Vuoden lopussa katsokaa taaksepäin noihin kahteentoista kuukauteen ja analysoikaa kasvuasi ja kehitystäsi.

Ole ylpeä saavutuksistasi!

Happy Journal SEIKiltä

Sopivat Happy Journal - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät Happy Journal. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki Happy Journal on suunniteltu Virossa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - Happy Journal muutamassa päivässä

Millaiset Happy Journal sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön Happy Journal tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes Happy Journal saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin Happy Journal saapuu?
Jos tilaat Happy Journal ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. Happy Journal saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu Happy Journal lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan Happy Journal?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää Happy Journal ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. Happy Journal odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos Happy Journal ei täsmää?
Jos Happy Journal eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme Happy Journal tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet Happy Journal palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.