Näytetään kaikki 5 tulosta

100 asiaa -lahjakirja - Lähde seikkailuun!

Milloin olit viimeksi seikkailulla? ”100 asiaa” -kirja on opas siihen kuinka teet elämästäsi jännittävän. Jos pystyt tekemään kaikki nämä 100 asiaa, olet käynyt läpi paljon ja sinulla on varmasti ollut hauskaa. ”100 Things” -sarjan kirjasta löydät 100 luovaa, monipuolista ja jopa vähän hullua ideaa jotka voit toteuttaa yksin tai yhdessä.

Aloita siis seikkailusi tänään!

Ale!
13.99 
Ale!
SETTI

100 asiaa lahjakirja

Kirjasetti lapsille

27.99 
UUSI

100 asiaa lahjakirja SEIKiltä

Sopivat 100 asiaa lahjakirja - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät 100 asiaa lahjakirja. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki 100 asiaa lahjakirja on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - 100 asiaa lahjakirja muutamassa päivässä

Millaiset 100 asiaa lahjakirja sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön 100 asiaa lahjakirja tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes 100 asiaa lahjakirja saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin 100 asiaa lahjakirja saapuu?
Jos tilaat 100 asiaa lahjakirja ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. 100 asiaa lahjakirja saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu 100 asiaa lahjakirja lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan 100 asiaa lahjakirja?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää 100 asiaa lahjakirja ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. 100 asiaa lahjakirja odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos 100 asiaa lahjakirja ei täsmää?
Jos 100 asiaa lahjakirja eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme 100 asiaa lahjakirja tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet 100 asiaa lahjakirja palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.