Näytetään kaikki 9 tulosta

Vauvakirja – ikuista ensimmäiset hetket

Lapsen syntymä on erityinen tapahtuma. Jokainen hetki on täynnä tunteita, joita et halua unohtaa. Vauvakirja on tarkoitettu vanhemmille, jotka haluavat kirjoittaa muistiin lapsensa parhaimmat hetket aina viidenteen ikävuoteen asti. Kirjan mukana tulee vauvakortteja, jotka tekevät lapsen ensihetkien ja kehityksen kuvaamisesta vielä jännittävämpää.

vauvakirja SEIKiltä

Sopivat vauvakirja - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät vauvakirja. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki vauvakirja on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - vauvakirja muutamassa päivässä

Millaiset vauvakirja sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön vauvakirja tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes vauvakirja saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin vauvakirja saapuu?
Jos tilaat vauvakirja ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. vauvakirja saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu vauvakirja lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan vauvakirja?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää vauvakirja ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. vauvakirja odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos vauvakirja ei täsmää?
Jos vauvakirja eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme vauvakirja tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet vauvakirja palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.