Näytetään kaikki 2 tulosta

Penaalit - Laita kaikki tärkeimmät tavarasi tyylikkäisiin pussukoihin

Kukapa ei rakastaisi kauniita asioita, varsinkin jos ne ovat myös käytännöllisiä?
SEIKin designpenaali on koristeellinen ja käytännöllinen esine toimistolle ja kouluun. Penaalin designiin kuuluvat inspiroivat lauseet ovat minimalistisia, mutta kun huomaat ne, ne vain lisäävät innostustasi! Penaali sisältää kaikki tarvittavat kynät, kynät ja tussit…

psst… penaalia ei tarvitse käyttää vain kynien pitämiseen. Se on myös ihanteellinen meikkipussiksi kaikkien meikkisiveltimien, huulipunien ja muiden tarvittavien tavaroiden säilyttämiseen.

pencil cases SEIKiltä

Sopivat pencil cases - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät pencil cases. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki pencil cases on suunniteltu Virossa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - pencil cases muutamassa päivässä

Millaiset pencil cases sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön pencil cases tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes pencil cases saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin pencil cases saapuu?
Jos tilaat pencil cases ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. pencil cases saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu pencil cases lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan pencil cases?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää pencil cases ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. pencil cases odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos pencil cases ei täsmää?
Jos pencil cases eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme pencil cases tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet pencil cases palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.