Näytetään kaikki 14 tulosta

Lahja isälle - mitä antaa lahjaksi isälle?

Isälle lahjan valitseminen voi olla melkoinen haaste. Haluaisitko muistaa isääsi jollain henkilökohtaisella ja erityisellä lahjalla? Ei ole väliä onko kyseessä isänpäivä, syntymäpäivä tai vain erityinen päivä – seik.fi verkkokaupasta löydät varmasti sopivan lahjan. Valikoimassa on suosittuja säilöttyjä sukkia, Surströmming-sukkia, erilaisia designmukkeja, kirjatuotteita sekä vihkoja ja muita yllätyksiä.
Yllätä isäsi erityisellä lahjalla!

Lahja isälle SEIKiltä

Sopivat Lahja isälle - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät Lahja isälle. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki Lahja isälle on suunniteltu Virossa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - Lahja isälle muutamassa päivässä

Millaiset Lahja isälle sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön Lahja isälle tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes Lahja isälle saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin Lahja isälle saapuu?
Jos tilaat Lahja isälle ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. Lahja isälle saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu Lahja isälle lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan Lahja isälle?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää Lahja isälle ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. Lahja isälle odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos Lahja isälle ei täsmää?
Jos Lahja isälle eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme Lahja isälle tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet Lahja isälle palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.