Näytetään kaikki 16 tulosta

Baby shower lahjat - Mitä lahjaksi vauvajuhliin?

Baby shower -lahjan tekeminen on hyvin erityinen tehtävä. Uudet vanhemmat voivat kirjoittaa lapsensa ensimmäiset askeleet vauvakirjaan, kunnes tämä täyttää viisi vuotta. Lisäksi kirjan mukana tulee vauvakortteja, joiden avulla on jännittävämpää kuvata lapsen ensimmäisiä kuukausia ja kasvua sekä kehtiystä.
Täydellinen lahja vauvajuhliin.

Ale!
38.64 
Ale!
38.64 
Ale!
38.64 

äitienpäivälahjat

Design-muki – Love

13.99 

lahjat vauvajuhliin SEIKiltä

Sopivat lahjat vauvajuhliin - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät lahjat vauvajuhliin. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki lahjat vauvajuhliin on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - lahjat vauvajuhliin muutamassa päivässä

Millaiset lahjat vauvajuhliin sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön lahjat vauvajuhliin tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes lahjat vauvajuhliin saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin lahjat vauvajuhliin saapuu?
Jos tilaat lahjat vauvajuhliin ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. lahjat vauvajuhliin saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu lahjat vauvajuhliin lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan lahjat vauvajuhliin?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää lahjat vauvajuhliin ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. lahjat vauvajuhliin odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos lahjat vauvajuhliin ei täsmää?
Jos lahjat vauvajuhliin eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme lahjat vauvajuhliin tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet lahjat vauvajuhliin palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.