Näytetään kaikki 3 tulosta

Pääsiäisyllätykset - mitä antaa pääsiäisyllätykseksi?

Pääsiäinen on ihanaa aikaa, kun kanit alkavat juosta ympäriinsä ja jättävät suklaamunia kaikkialle. Olemme tehneet erityisen pääsiäislahjan vihjeillä ja suklaamunilla, jonka parissa voit viettää ikimuistoisen yhteisen ajan koko perheen kanssa. Se on erityinen peli lapsille ja aikuisille.

Ihanaa pääsiäistä!

pääsiäinen SEIKiltä

Sopivat pääsiäinen - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät pääsiäinen. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki pääsiäinen on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - pääsiäinen muutamassa päivässä

Millaiset pääsiäinen sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön pääsiäinen tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes pääsiäinen saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin pääsiäinen saapuu?
Jos tilaat pääsiäinen ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. pääsiäinen saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu pääsiäinen lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan pääsiäinen?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää pääsiäinen ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. pääsiäinen odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos pääsiäinen ei täsmää?
Jos pääsiäinen eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme pääsiäinen tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet pääsiäinen palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.