Näytetään tulokset 1–24 / 120

Takaisin kouluun - Löydä moderneja ja tyylikkäitä koulutarvikkeita

On taas aika palata takaisin kouluun! Löydä tyylikkäät ja minimalistiset penaalit, muistikirjat ja päiväkirjat SEIK-paperitarvikevalikoimasta. Niiden avulla olet koko lukuvuoden ajan motivoitunut unelmoimaan isosti ja saavuttamaan tavoitteesi!

Ale!
UUSI
Ale!
SETTI

100 asiaa lahjakirja

Kirjasetti lapsille

27.99 

takaisin kouluun SEIKiltä

Sopivat takaisin kouluun - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät takaisin kouluun. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki takaisin kouluun on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - takaisin kouluun muutamassa päivässä

Millaiset takaisin kouluun sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön takaisin kouluun tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes takaisin kouluun saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin takaisin kouluun saapuu?
Jos tilaat takaisin kouluun ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. takaisin kouluun saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu takaisin kouluun lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan takaisin kouluun?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää takaisin kouluun ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. takaisin kouluun odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos takaisin kouluun ei täsmää?
Jos takaisin kouluun eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme takaisin kouluun tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet takaisin kouluun palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.