Näytetään kaikki 3 tulosta

Vauvakirja – ikuista ensimmäiset hetket

Lapsen syntymä on erityinen tapahtuma. Jokainen hetki on täynnä tunteita, joita et halua unohtaa. Vauvakirja on tarkoitettu vanhemmille, jotka haluavat kirjoittaa muistiin lapsensa parhaimmat hetket aina viidenteen ikävuoteen asti. Kirjan mukana tulee vauvakortteja, jotka tekevät lapsen ensihetkien ja kehityksen kuvaamisesta vielä jännittävämpää.

Vauvakirja SEIKist

Erityiset Vauvakirja - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata harkittuja ja tyylikkäitä Vauvakirja. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki Vauvakirja on suunnitellut Virossa nuoret SEIK-suunnittelijat
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - Vauvakirja muutamassa päivässä

Mikä Vauvakirja valita?

  1. Ajattele, mitkä Vauvakirja parasta sinulle.
  2. Inspiroi ja yllätä itsesi tai anna erityinen lahja
  3. Katso, mitä SEIKin ystävät ovat jakaneet tuotteesta
  4. Odota kunnes Vauvakirja saapuu pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä # i
Usein kysytyt kysymykset
Milloin Vauvakirja saapuu?
Jos tilaat Vauvakirja ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. Vauvakirja saapuu kuriirin välityksellä 2–3 arkipäivän kuluessa. tänä viikonloppuna tilattu Vauvakirja toimitetaan maanantaina. Ennen määräaikoja pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvat ajoissa perille.
Kuinka tilaan Vauvakirja?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää Vauvakirja ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkiin Viron kolkoihin kaikilla yleisimmillä toimitustavoilla. Vauvakirja odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa pankkilinkillä, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos Vauvakirja ei täsmää?
Jos Vauvakirja ei toimi sinulle, voit palauttaa sen helposti. Verkkokaupassamme Vauvakirja tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet Vauvakirja palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.