Lahjasetti Äidille – kirjat ja kortti

Ihana lahjasetti äidille. Tämän avulla voit tallettaa kauniita muistoja. 100 asiaa, joita rakastan sinussa, on pieni ja henkilökohtainen lahja muistuttamaan sinua siitä, miksi äitisi on sinulle rakkain. Täytä tämä kirja ajatuksillasi ja ann... lue lisääe

29.21 

Varastossa

Minun äitini tarina - Muistokirja äidille

Äidin ehdoton rakkaus ja lempeys antavat meille luottamusta, jota tarvitsemme elääksemme. Emme ole koskaan liian vanhoja kysymään neuvoa äidiltä, mutta nyt on aika kysyä äidiltä hänen omasta elämästään. Tässä kirjassa on yli 100 kysymystä äidillesi, mitkä auttavat ikuistamaan hänen koko elämäntarinansa aina syntymähetkestä siihen asti, kun hän itse tuli äidiksi. Ota selvää, millaista hänen lapsuutensa oli, mitkä ovat olleet hänen suurimmat saavutuksensa elämässä ja mitä elämänohjeita hänellä on sinulle. Täyttäkää kysymykset yhdessä, tai anna kirja äidillesi täytettäväksi, jotta hän voi antaa sen sinulle myöhemmin takaisin. Näin vastaukset säilyvät kirjassa ikuisesti, ja niitä voidaan lukea uudestaan ja uudestaan aina tulevia sukupolvia myöden.

100 asiaa, joita rakastan sinussa

Oletteko parhaita ystäviä, vastarakastuneita vai kenties pitkässä parisuhteessa? Nyt on aika kirjoittaa ylös 100 asiaa, joita ystävässäsi tai kumppanissasi rakastat. Saatamme helposti unohtaa huomioida juuri ne kaikista tärkeimmät ihmiset elämässämme. Tämä lahja on hyvin persoonallinen ja muistuttaa myös sinua siitä, miksi sen saaja on sinulle niin tärkeä. Anna luovuutesi loistaa ja täytä tämä kirja, minkä jälkeen voit antaa sen rakkaallesi. Jokaisella sivulla on mahdollisuus kirjoittaa jokin sana, muisto tai vastaus kysymykseen. Olemme tehneet kirjan täyttämisen helpoksi ja nopeaksi täytettävillä lauseilla ja kysymyksillä. Kirjoita läheisestäsi 100 asiaa, joita rakastat hänessä. Se ilahduttaa häntä pitkään ja muistuttaa teitä molempia tärkeästä suhteestanne. Kirjan koko on 90x120mm, johon mahtuu kuitenkin yllättävän paljon yhteisiä muistoja.

Kortti "Kukkakimppu" roosa

Anna rakkaillesi lahjan mukana ihana kortti! Yllätä läheisesi ja hanki heille suloinen syntymäpäiväkortti. Kortin mukana tulee myös kirjekuori ja se on pakattu kauniiseen pakkaukseen.

Lahjapakkaus laatikossa - pastelli

Yllätä läheisesi ihanalla lahjalla tuotuna pakettiautomaattiin tai suoraan oven taakse. Kauniisti pakattu lahja lisää tuotteen arvoa ja ilahduttaa kaikkia paketin vastaanottajia. Yllätä läheisesi:
  1. Valitse henkilökohtainen lahja.
  2. Valitse söpö kortti ja kirjoita oma tervehdyksesi.
  3. Valitse sopiva pakettityyppi ja kirjoita nimi tai teksti, jonka haluat tulevan vastaanottajan lahjapakkaukseen.
Pakkaamme lahjan ja laitamme sen matkaan. Sitten vain odottamaan, kunnes paketti saapuu lahjan vastaanottajalle, ja saat yllättyneet kiitokset häneltä.
Lahjasetti Äidille – kirjat ja kortti

29.21 

seik inspiring gifts Secure purchases - SSL encrypted connection

Turvalliset ostot!

Seik

Nopea kansainvälinen toimitus!

Seik inspiring gifts 0-contact delivery

Toimitus myös pakettiautomaattiin

Rahat takaisin -takuu

Normaali toimitus postiin: 4 - 7 arkipäivää

Toimitus jossa on seuranta: 4 - 7 arkipäivää

DHL Express -toimitus: 2- 4 arkipäivää

Create the perfect gift!

Make your gift stand out with unique extras

Personalize