Lahjasetti Äidille ja Isälle – Kirjat

Anna äidillesi ja isällesi lahjaksi muistokirjat, joissa on yli 100 kysymystä, joiden avulla vanhempasi voivat kertoa sinulle elämäkerran aina lapsuudesta tähän hetkeen saakka. Kirjat ovat täynnä kauniita muistoja tuleville sukupolville, jo... lue lisääe

41.97 

Varastossa

Minun äitini tarina - Muistokirja äidille

Äidin ehdoton rakkaus ja lempeys antavat meille luottamusta, jota tarvitsemme elääksemme. Emme ole koskaan liian vanhoja kysymään neuvoa äidiltä, mutta nyt on aika kysyä äidiltä hänen omasta elämästään. Tässä kirjassa on yli 100 kysymystä äidillesi, mitkä auttavat ikuistamaan hänen koko elämäntarinansa aina syntymähetkestä siihen asti, kun hän itse tuli äidiksi. Ota selvää, millaista hänen lapsuutensa oli, mitkä ovat olleet hänen suurimmat saavutuksensa elämässä ja mitä elämänohjeita hänellä on sinulle. Täyttäkää kysymykset yhdessä, tai anna kirja äidillesi täytettäväksi, jotta hän voi antaa sen sinulle myöhemmin takaisin. Näin vastaukset säilyvät kirjassa ikuisesti, ja niitä voidaan lukea uudestaan ja uudestaan aina tulevia sukupolvia myöden.

Minun isäni tarina - Muistokirja isälle

Isät ovat supersankareita lapsilleen - he ovat aina läsnä, kun tarvitset apua monimutkaisissa asioissa, ja vitsailevat kanssasi aina tilaisuuden tullen. Isien viisaudet ja opetukset siirtyvät sukupolvelta toiselle, koska heidän lapsilleen ei ole olemassa parempaa ihmistä kuin heidän rakas isänsä. Tässä kirjassa on yli 100 kysymystä isällesi, mitkä auttavat ikuistamaan hänen koko elämäntarinansa aina syntymähetkestä siihen asti, kun hän itse tuli isäksi. Ota selvää, millaista hänen lapsuutensa oli, mitkä ovat olleet hänen suurimmat saavutuksensa elämässä ja mitä elämänohjeita hänellä on sinulle. Täyttäkää kysymykset yhdessä, tai anna kirja isällesi täytettäväksi, jotta hän voi antaa sen sinulle myöhemmin takaisin. Näin vastaukset säilyvät kirjassa ikuisesti, ja niitä voidaan lukea uudestaan ja uudestaan aina tulevia sukupolvia myöden.

Lahjapakkaus laatikossa - pastelli

Yllätä läheisesi ihanalla lahjalla tuotuna pakettiautomaattiin tai suoraan oven taakse. Kauniisti pakattu lahja lisää tuotteen arvoa ja ilahduttaa kaikkia paketin vastaanottajia. Yllätä läheisesi:
  1. Valitse henkilökohtainen lahja.
  2. Valitse söpö kortti ja kirjoita oma tervehdyksesi.
  3. Valitse sopiva pakettityyppi ja kirjoita nimi tai teksti, jonka haluat tulevan vastaanottajan lahjapakkaukseen.
Pakkaamme lahjan ja laitamme sen matkaan. Sitten vain odottamaan, kunnes paketti saapuu lahjan vastaanottajalle, ja saat yllättyneet kiitokset häneltä.
Lahjasetti Äidille ja Isälle – Kirjat

41.97 

seik inspiring gifts Secure purchases - SSL encrypted connection

Turvalliset ostot!

Seik

Nopea kansainvälinen toimitus!

Seik inspiring gifts 0-contact delivery

Toimitus myös pakettiautomaattiin

Rahat takaisin -takuu

Normaali toimitus postiin: 4 - 7 arkipäivää

Toimitus jossa on seuranta: 4 - 7 arkipäivää

DHL Express -toimitus: 2- 4 arkipäivää

Create the perfect gift!

Make your gift stand out with unique extras

Personalize