Mahdollisuus vaikuttajille: Ryhdy SEIK:in brändilähettilääksi 

Tavoitteenamme on inspiroida ihmisiä tarttumaan seikkailuihin, suunnittelemaan unelmiaan sekä taltioimaan erityisiä hetkiä. Jos nämä ovat tärkeitä arvoja myös sinulle, tämä mahdollisuus on kuin luotu sinua varten! SEIKin uudistettu brändilähettiläs ohjelma on samoja arvoja ajava vaikuttaja yhteisö – Instagramissa, TikTokissa, YouTubessa, blogissa sekä muualla. Tuemme toisiamme, jaamme luovia ideoita sekä parhaita ratkaisuja, otamme vastaan jännittäviä haasteita ja tarjoamme lisäarvoa kohderyhmällemme. Liity SEIKin kansainväliseen brändilähettiläiden yhteisöön Baltiassa, Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa.

MEIDÄN ARVOT

Elo Johanna Kuklane

 

Ryhdy meidän brändilähettilääksi ja tienaa jokaisesta myynnistä

20% komissio

jokaisesta tekemästäsi myynnistä

Ostoista, jotka on tehty viikon sisällä linkin painamisesta tai alennuskoodin käyttämisestä

IDEAMME SEIKKAILUN JAKAMISEEN

Osallistu haasteisiin

Toteutamme erilaisia haasteita, esimerkiksi #happyweekchallenge Teot kalenterillamme, johon jokaisen päivän kohdalle on lisätty yksi hyvä teko. Haasteesta voit postata esimerkiksi Instagram stooriin tai YouTubeen ja blogiin. Haasteeseen voi osallistua tekemällä päivälle merkityn teon, kuvaamalla sen ja jakamalla kuvan käyttämällä #happyweekchallenge ja @minunseik. Jaamme tarkempia tietoja haasteista yhteisössä.

Käytä tuotteita itse ja jaa kokemuksesi

Hanki SEIKin tuotteita, käytä niitä ja jaa kokemuksesi ja tarinasi seuraajiesi kanssa. Henkilökohtaiset tarinat tuotteisiin liittyen menestyvät parhaiten. Ota inspiroivia kuvia ja tägää meidät #minunseik ja @minunseik.

Tee giveaway

Lahjoita SEIKin tuotteita faniesi kesken. Pyydä heitä tägäämään muita käyttäjiä, kommentoimaan, mikä oli viimeisin asia, joka teki heidät onnelliseksi tai mikä oli viimeisin hyvä teko, jonka he tekivät. Ole luova. Kerro meille sitten palkinnon saajien tiedot ja lähetämme lahjat suoraan voittajille.

Osallistu tuotteiden tekoon

Osallistu tuotteidemme julkaisuun: suunnittele päiväkirjan kansi, luo 12 kuvaa kalenteriin, kirjoita ajatuksesi muistivihkoon tai luodaan tuote yhdessä. Näin sinulla on mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä meihin [email protected].

 

ME OLEMME VALMIITA, OLETKO SINÄ?

Yhdessä teemme ihmisistä ympärillämme onnellisempia. Hae brändilähettilääksemme ja kerro meille minkälaista sisältöä luot ja mille kanaville, mitkä ovat sinun 3 yhteistyöideaa SEIKin kanssa ja mikä on ollut onnistunein kampanja, johon olet osallistunut

 

 

Hae brändilähettilääksi