Näytetään kaikki 4 tulosta

Esittele muistikirjaasi tyylikkäillä ja käytännöllisillä nahkakansilla

Suojaa muisitkirjan sivusi tyylikkäillä ja käytännöllisillä nahkakansilla. Suunniteltu tarjoamaan optimaalinen suoja ja organisointi, kannet suojaavat sivuja naarmuilta, roiskeilta ja päivittäiseltä kulumiselta.

muistikirjan kannet SEIKiltä

Sopivat muistikirjan kannet - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät muistikirjan kannet. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki muistikirjan kannet on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - muistikirjan kannet muutamassa päivässä

Millaiset muistikirjan kannet sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön muistikirjan kannet tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes muistikirjan kannet saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin muistikirjan kannet saapuu?
Jos tilaat muistikirjan kannet ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. muistikirjan kannet saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu muistikirjan kannet lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan muistikirjan kannet?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää muistikirjan kannet ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. muistikirjan kannet odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos muistikirjan kannet ei täsmää?
Jos muistikirjan kannet eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme muistikirjan kannet tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet muistikirjan kannet palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.