Näytetään kaikki 17 tulosta

Sukat lahjaksi - erityinen muotoilu ja pakkaus

Sukkien antaminen lahjaksi ei pitäisi olla tylsää. Me SEIKillä olemme menneet askeleen pidemmälle, kirjaimellisesti. Olemme nimittäin luoneet jotain muuta, kun vain tavalliset sukat. Sukkamme ovat erikoisissa purkki- tai juustopakkauksissa. Tilaa laadukkaat sukat asuusi sopivalla designilla tai anna lahjaksi!

sukat SEIKiltä

Sopivat sukat - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät sukat. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki sukat on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - sukat muutamassa päivässä

Millaiset sukat sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön sukat tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes sukat saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin sukat saapuu?
Jos tilaat sukat ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. sukat saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu sukat lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan sukat?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää sukat ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. sukat odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos sukat ei täsmää?
Jos sukat eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme sukat tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet sukat palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.