Näytetään kaikki 10 tulosta

Me SEIKillä uskomme, että jokaisen päivän tulee olla täynnä seikkailua. Muuttuneissakin olosuhteissa meidän tulee olla hauskoja ja seikkailunhaluisia – kuten olemme aina olleet. Sillä ei ole väliä, tapaatko ystäviä, matkustatko julkisilla kulkuneuvoilla vai matkustatko ympäri maailmaa – pidä aina uudelleenkäytettävä kasvonaamio mukanasi. Seikkailuun, ystävien ja rakkaiden tapaamiseen on pääasia, että edessä on kangasnaamio. Naamioissa on mukava leikkaus, joka suojaa suuta, nenää ja leukaa. Naamarit ovat uudelleenkäytettäviä ja naamarit ovat pestäviä.

Ale!
Alkuperäinen hinta oli: 9.99 €.Nykyinen hinta on: 5.99 €.
Ale!
Alkuperäinen hinta oli: 7.00 €.Nykyinen hinta on: 1.00 €.
Ale!
Alkuperäinen hinta oli: 7.00 €.Nykyinen hinta on: 1.00 €.
Ale!
Alkuperäinen hinta oli: 7.00 €.Nykyinen hinta on: 1.00 €.
Ale!
Alkuperäinen hinta oli: 7.00 €.Nykyinen hinta on: 1.00 €.

kangasmaskit SEIKiltä

Sopivat kangasmaskit - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät kangasmaskit. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki kangasmaskit on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - kangasmaskit muutamassa päivässä

Millaiset kangasmaskit sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön kangasmaskit tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes kangasmaskit saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin kangasmaskit saapuu?
Jos tilaat kangasmaskit ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. kangasmaskit saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu kangasmaskit lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan kangasmaskit?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää kangasmaskit ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. kangasmaskit odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos kangasmaskit ei täsmää?
Jos kangasmaskit eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme kangasmaskit tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet kangasmaskit palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.