Miksi haluamme tehdä sinut onnelliseksi?

Jo muinaisen kreikan filosofit uskoivat, että onnellisuus on tärkein tavoite elämässä. Me otimme sen henkilökohtaisesti. Luomme inspiroivia tuotteita joiden avulla sinä löydät tiesi onneen.

Ketä varten teemme tätä?

Olemme sitoutuneet tekemään kaikkien elämästä hieman onnellisempaa. Sitä varten täytyy kuitenkin tehdä paljon töitä, ja sinäkin voit auttaa meitä tavoitteessamme jakamalla tuotteidemme tuoman onnen kaikkien läheistesi kanssa.

Miten me oikeasti saavutamme tavoitteemme?

Elämällä täysillä joka päivä, ottamalla vastaan seikkailuja, tai inspiroimalla lähimmäisiäsi tuotat onnea ympärillesi. Sitä varten teemme tuotteitamme.

Millaista elämä olisi ilman seikkailuja?

Aloimme julkaisemaan Onnellisuus kalentereita kahdeksannella luokalla. Huomattuamme että ympärillämme olevat ihmiset eivät olleet onnellisia. En tiennyt johtuuko onnettomuus harmaasta talvisäästä, vai jostain muusta, mutta päätin että pystyn tekemään ihmisistä ympärilläni onnellisia. Olemme julkaisseet sitä varten kalenterin, jossa on yksi tehtävä jokaiselle päivälle. Pieniä tehtäviä jotka tuottavat onnea, kuten halaa, hymyile, tai juo maitoa. Ensimmäisenä toimintavuotena julkaisimme 1 000 kalenteria. Kaikki kalenterit löysivät uuden omistajan kahdessa viikossa. Siksi päätimme jatkaa.

Viisi vuotta myöhemmin muutimme nimemme SEIK Kustannukseksi ja julkaisimme lisää tuotteita. Toimintamme laajeni muihinkin Baltian maihin kuten Suomeen, Liettuaan, Latviaan ja muihinkin Europan maihin. Tavoitteemme jokaisen julkaisemamme tuotteen kohdalla on sama – inspiroi, luo seikkailuja, tuo onnea. Olemme julkaisseet tähän mennessä yli 500 erilaista tuotetta.

Tänäkin päivänä meidän pieni tiimimme koostuu nuorista luovista jäsenistä joiden tavoitteena on jatkuvasti etsiä uusia tapoja inspiroida sinua.

Rudolf-Gustav Hanni / Founder of SEIK Publisher

Meidän arvot

Elo Johanna Kuklane

.

Tavoittelemme ympäristöystävällisyyttä joka askeleella

Käytämme näitä ratkaisuja hiilijalanjäljen pienentämiseen tuotteissamme ja palveluissamme. Löydät nämä merkit tuotteistamme.

Mistä löydät meidät?

Kun me aloitimme toimintamme, olimme nuoria Pärnulaisia joilla oli suuri tavoite. Keskustelimme ensimmäisten yhteistyöliikkeiden kanssa ja meidät otettiin hyvin vastaan. Minimalistinen tyyli ja inspiroivat seikkailut ympäri pohjoista Eurooppaa ovat vieneet meidät myös rajojen ulkopuolelle. Kuusi vuotta toiminnan aloittamisen jälkeen olimme kääntäneet tuotteitamme myös englanniksi, latviaksi ja liettuaksi, sekä tavanneet jälleenmyyjiämme ulkopuolella. Muutamaa vuotta myöhemmin aloimme tehdä tuotteita ja tarjota palveluamme myös Suomeksi.

Tänä päivänä jaamme inspiraatiota verkkokauppamme ja jälleenmyyjiemme kautta ympäri maailmaa! Tuotteitamme on Europpan lisäksi esimerkiksi Amerikassa, Japanissa ja Austrailassa. SEIK-tuotteita on saatavilla kymmenellä eri kielellä ja kaupoista 11 eri maassa! Löydät niitä enimmäkseen kirjakaupoista, design-liikkeistä, matkamuistoputiikeista sekä isommista supermarketeista. Paras valikoima on tietysti meidän verkkokaupassamme, josta voit tilata tuotteita mihin tahansa maailmankolkkaan.

Pyrimme tuomaan visiomme päivittäiseen elämään tekemällä ihmisistä onnellisempia ja luomalla päivittäisiä seikkailuja ympäri maailman.

Projektit joita tuemme

Osta yksi, lahjoita toinen: investoi itseesi, inspiroi muita

Uskomme että jokaiselle meistä kuuluu mahdollisuus onnellisuuteen. Siksi jokaista ostettua Happy Calendar -kalenteria kohden lahjoitamme yhden hyväntekeväisyyteen.

Yhteistyöprojektit

Yhteistyössä arvopohjaisten yritysten kanssa jaamme inspiraatiota ja seikkailuja yhä useammille ihmisille. Yhdessä me teemme tuotteita joiden avulla ylläpidetään laatua ja minimalistista elämäntapaa, samalla tarjoten inspiroivia haasteita ja miellyttäviä kokemuksia.

Tänä päivänä olemme tehneet yhteistyötä monien eri alojen toimijoiden sekä kohderyhmien kanssa – työntekijämme, yhteistyökumppanimme, opiskelijat sekä yhteiset tuotteet huomioiden.

Lue lisää yhteistyömahdollisuuksista

Liity tiimiimme, niin inspiroidaan muita yhdessä

Onko tämä juuri sitä mitä sinä haluaisit tehdä? Inspiroida, motivoida ja tehdä maailmasta onnellisempaa!

Etsimme jatkuvasti uusia tyyppejä kasvavaan tiimiimme:

  • Freelance designereja, valokuvaajia sekä kuvittajia, joiden kanssa suunnittelemme uusia tuotteita
  • Luovia tyyppejä joilla on hulluja, kekseliäitä ideoita, joita voimme julkaista ympäri maailmaa, ihmisiä inspiroimaan!
  • Tavoitteemme edistäjiä, markkinoimaan tuotteitamme ja laajentamaan toimintaamme, jakamaan sosiaalisen median sisältöjä ja etsimään uusia jälleenmyyjiä
  • Ja tietysti apulaisia keräämään tuotteita ja lähettämään niitä ympäri maailmaa kohti inspiraatiota ja rakkautta.

Kuulostaako siltä, että sopisit joukkoomme?

Tarkista avoimet työmahdollisuudet ja hae sinulle sopivaa positiota! Jos juuri sinua varten tehtyä paikkaa ei löydy, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: [email protected].

Avoimet työmahdollisuudet Ota yhteyttä