Miksi haluamme tehdä sinut onnelliseksi?

Jo muinaisen kreikan filosofit uskoivat, että onnellisuus on tärkein tavoite elämässä. Me otimme sen henkilökohtaisesti. Luomme inspiroivia tuotteita joiden avulla sinä löydät tiesi onneen.

Ketä varten teemme tätä?

Olemme sitoutuneet tekemään kaikkien elämästä hieman onnellisempaa. Sitä varten täytyy kuitenkin tehdä paljon töitä, mutta sinä voit auttaa meitä tavoitteessamme jakamalla tuotteidemme tuoman onnen kaikkien läheistesi kanssa sekä tietysti sosiaalisessa mediassa.

Miten me oikeasti saavutamme tavoitteemme?

Elämällä täysillä joka päivä, ottamalla vastaan seikkailuja, ja inspiroimalla läheisiämme sekä tuntemattomia. Tätä varten valmistamme tuotteitamme.

Millaista elämä olisi ilman seikkailuja?

Aloitimme kahdeksannella luokalla tavoitteemme tehdä ihmisistä onnellisempia, sillä huomasimme, että ihmiset ympärillämme vaikuttivat alakuloisilta. Emme olleet varmoja, johtuiko se kylmästä säästä, auringon valon vähenemisestä vai yhteisössä vallitsevasta ahdistuksesta. Julkaisimme Happy Calendar – kalenterin, jossa on yksi positiivinen teko jokaiselle päivälle. Tekoja ovat esimerkiksi ”Halaa”, ”Hymyile” tai ”Kehu tuntematonta”. Niitä pieniä juttuja, jotka tuovat iloa päivään.

Ensimmäisenä toimintavuotena julkaisimme 1 000 kalenteria. Kaikki kalenterit löysivät uuden omistajan kahdessa viikossa. Siksi päätimme jatkaa.

Viisi vuotta myöhemmin muutimme nimemme SEIK Kustannukseksi ja julkaisimme lisää tuotteita. Tavoitteemme jokaisen julkaisemamme tuotteen kohdalla on sama – inspiroida, luoda seikkailuja ja ennenkaikkea tuoda onnea sinun päivään.

Tänäkin päivänä meidän pieni tiimimme koostuu nuorista luovista jäsenistä joiden tavoitteena on jatkuvasti etsiä uusia tapoja inspiroida sinua.

Rudolf-Gustav Hanni / SEIK Kustannuksen perustaja

Meidän arvot

Elo Johanna Kuklane

.

Tavoittelemme ympäristöystävällisyyttä joka askeleella

Käytämme näitä ratkaisuja hiilijalanjäljen pienentämiseen tuotteissamme ja palveluissamme. Löydät nämä merkit tuotteistamme.

Mistä löydät meidät?

Kun me aloitimme toimintamme, olimme nuoria Pärnulaisia joilla oli suuri tavoite. Keskustelimme ensimmäisten yhteistyöliikkeiden kanssa ja meidät otettiin hyvin vastaan. Minimalistinen tyyli ja inspiroivat seikkailut ympäri pohjoista Eurooppaa ovat vieneet meidät myös rajojen ulkopuolelle. Kuusi vuotta toiminnan aloittamisen jälkeen olimme kääntäneet tuotteitamme myös englanniksi, latviaksi ja liettuaksi, sekä tavanneet paikallisia jälleenmyyjiä. Muutama vuosi myöhemmin, aloimme tehdä tuotteita ja tarjota palveluamme myös Suomeksi.

Tänä päivänä jaamme inspiraatiota verkkokauppamme ja jälleenmyyjiemme kautta ympäri maailmaa! Tuotteitamme on Europpan lisäksi esimerkiksi Amerikassa, Japanissa ja Austrailassa. SEIKin tuotteita on saatavilla kymmenellä eri kielellä ja kaupoissa 11 eri maassa! Löydät niitä enimmäkseen kirjakaupoista, design-liikkeistä, matkamuistoputiikeista sekä isommista supermarketeista. Paras valikoima on tietysti meidän verkkokaupassamme, josta voit tilata tuotteita mihin tahansa maailmankolkkaan.

Pyrimme tuomaan visiomme päivittäiseen elämään tekemällä ihmisistä onnellisempia ja luomalla inspiroivia seikkailuja ympäri maailman.

Projektit joita tuemme

Osta yksi, lahjoita toinen: investoi itseesi, inspiroi muita

Uskomme että jokaiselle meistä kuuluu mahdollisuus onnellisuuteen. Siksi jokaista ostettua Happy Calendar -kalenteria kohden lahjoitamme yhden hyväntekeväisyyteen.

Yhteistyöprojektit

Yhteistyössä arvopohjaisten yritysten kanssa jaamme inspiraatiota ja seikkailuja yhä useammille ihmisille. Yhdessä me teemme tuotteita joiden avulla ylläpidetään laatua ja minimalistista elämäntapaa, samalla tarjoten inspiroivia haasteita ja miellyttäviä kokemuksia.

Tänä päivänä olemme tehneet yhteistyötä monien eri alojen toimijoiden sekä kohderyhmien kanssa – työntekijämme, yhteistyökumppanimme, opiskelijat sekä yhteiset tuotteet huomioiden.

Lue lisää yhteistyömahdollisuuksista

Liity tiimiimme, niin inspiroidaan muita yhdessä

Onko tämä juuri sitä mitä sinä haluaisit tehdä? Inspiroida, motivoida ja tehdä maailmasta onnellisemman!

Etsimme jatkuvasti uusia tyyppejä kasvavaan tiimiimme:

  • Freelance designereja, valokuvaajia sekä kuvittajia, joiden kanssa suunnittelemme uusia tuotteita
  • Luovia tyyppejä joilla on hulluja, kekseliäitä ideoita, joita voimme julkaista ympäri maailmaa, ihmisiä inspiroimaan!
  • Tavoitteemme edistäjiä, markkinoimaan tuotteitamme ja laajentamaan toimintaamme, jakamaan sosiaalisen median sisältöjä ja etsimään uusia jälleenmyyjiä
  • Ja tietysti apulaisia keräämään tuotteita ja lähettämään niitä ympäri maailmaa kohti inspiraatiota ja rakkautta.

Kuulostaako siltä, että sopisit joukkoomme?

Tarkista avoimet työmahdollisuudet ja hae sinulle sopivaa paikkaa! Jos juuri sinua varten tehtyä paikkaa ei löydy, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: [email protected].

Avoimet työmahdollisuudet Ota yhteyttä