Näytetään kaikki 16 tulosta

Nahkakantiset muistikirjat

Laadukkaat nahkakantiset muistikirjamme ovat loistava kumppani kouluun tai toimistolle. Kannet suojaavat vihkon sivuja likaantumiselta ja antavat niille täysin uuden ja tyylikkään ilmeen.

Kansien sisäpuolelta löydät lukuisia taskuja, joissa tärkeät asiakirjat ja paperit pysyvät tallessa ja kaikki tarvittava on aina saatavilla yhdestä paikasta. Kansissa on myös korttitaskut, jotta tärkeimmät kortit ovat aina mukanasi. Lisäksi voit kiinnittää kansiin myös kynän, jotta sinun ei tarvitse enää etsiä sitä penaalista tai laukun pohjalta.

Bullet journal -sivuihin voit kirjoittaa mitä vaan omista ajatuksistasi to-do listoihin. Nahkakansia voi käyttää useita vuosia, ja sivujen täytyttyä tarvitsee hankkia vain uudet sivut.

Bullet Journal vihkot

Nahkakantinen pistevihko – musta

Hinta alkaen 40.99 
Hinta alkaen 40.99 
Hinta alkaen 40.99 

Bullet Journal vihkot

Nahkakantinen pistevihko – beige

Hinta alkaen 40.99 

lisäsivut

Pistesivut

11.99 

nahkakantiset muistikirjat SEIKiltä

Itselle sopivat nahkakantiset muistikirjat - saattaa olla vaikea löytää, mutta onneksi SEIK.fi sivustolta löydät trendikkäät ja juuri sinulle sopivat nahkakantiset muistikirjat. Haluamme innostaa sinua olemaan seikkailunhaluisempi tuotteidemme avulla ja tuoda onnellisuutta päivääsi inspiroimalla sinua nahkakantiset muistikirjat.
  • Kaikki nahkakantiset muistikirjat ovat nuorten suunnittelijoiden luomuksia.
  • Valitse oma suosikki designisi nahkakantiset muistikirjat -tuotekategoriasta.
  • Toimitamme pakettiautomaatteihin tai postin toimipisteeseen - nahkakantiset muistikirjat toimitusaika on yleensä 1-3 päivää.
  • Toivomme että nahkakantiset muistikirjat tekee päivistäsi parempia, ja odotamme innolla palautettasi ja kuviasi hetkistä joissa nahkakantiset muistikirjat inspiroivat sinua.
  • Merkitse kuviisi @minunseik, #minunseik ja #nahkakantiset muistikirjat.

Millaisen nahkakantiset muistikirjat valitsen?

  1. Mieti mikä nahkakantiset muistikirjat sopisi sinun tyyliisi parhaiten.
  2. Inspiroidu siitä itse tai yllätä ystäväsi lahjalla - nahkakantiset muistikirjat
  3. Katso millaista palautetta muut SEIK-ystävät ovat antaneet tuotteesta nahkakantiset muistikirjat avainsanalla
  4. Odota nahkakantiset muistikirjat pakettisi saapumista lähimpään pakettiautomaattiin tai postin toimipisteeseen.
  5. Katso mitä aiemmat SEIK-ystävät ovat postanneet tuotteistamme @minunseik, #minunseik ja #nahkakantiset muistikirjat
Usein Kysytyt Kysymykset
Milloin nahkakantiset muistikirjat tuote saapuu? nahkakantiset muistikirjat jotka tilataan arkisin ennen klo 14.00 voidaan lähettää vielä samana päivänä. nahkakantiset muistikirjat Toimituksessa menee 1-4 arkipäivää. Viikonloppuna tehdyt tilaukset nahkakantiset muistikirjat lähetetään maanantaina.
Miten voin tilata tuotteen nahkakantiset muistikirjat? Helposti verkkokaupastamme. Lisää nahkakantiset muistikirjat ostukoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksua täytä tietosi ja valitse sopiva tapa toimitukselle. Tarkista, että olet valinnut itseäsi lähimmän toimituspisteen.
  Jos nahkakantiset muistikirjat ei ollutkaan mieleinen, voit palauttaa sen helposti.Verkkokaupassamme on 14 päivän palautusoikeus. Tarkemmat ohjeet nahkakantiset muistikirjat palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.