Näytetään tulokset 1–24 / 25

Nahkakantiset muistikirjat

Laadukkaat nahkakantiset muistikirjamme ovat loistava kumppani kouluun tai toimistolle. Kannet suojaavat vihkon sivuja likaantumiselta ja antavat niille täysin uuden ja tyylikkään ilmeen.

Kansien sisäpuolelta löydät lukuisia taskuja, joissa tärkeät asiakirjat ja paperit pysyvät tallessa ja kaikki tarvittava on aina saatavilla yhdestä paikasta. Kansissa on myös korttitaskut, jotta tärkeimmät kortit ovat aina mukanasi. Lisäksi voit kiinnittää kansiin myös kynän, jotta sinun ei tarvitse enää etsiä sitä penaalista tai laukun pohjalta.

Bullet journal -sivuihin voit kirjoittaa mitä vaan omista ajatuksistasi to-do listoihin. Nahkakansia voi käyttää useita vuosia, ja sivujen täytyttyä tarvitsee hankkia vain uudet sivut.

Bullet Journal vihkot

Nahkakantinen pistevihko – musta

Hinta alkaen 40.99 
Hinta alkaen 40.99 
Hinta alkaen 40.99 

Bullet Journal vihkot

Nahkakantinen pistevihko – beige

Hinta alkaen 40.99 

lisäsivut

Pistesivut

11.99 

nahkakantiset muistikirjat SEIKiltä

Sopivat nahkakantiset muistikirjat saattaa olla vaikea löytää, mutta onneksi seik.fi sivustolta löydät trendikkäät, lahjansaajalle sopivat nahkakantiset muistikirjat. Haluamme tuotteidemme avulla kannustaa sinua seikkailuihin ja jakaa onnellisuutta päivääsi. 
  • Kaikki nahkakantiset muistikirjat ovat nuorten suunnittelijoiden luomuksia.
  • Valitse oma suosikki designisi nahkakantiset muistikirjat -tuotekategoriasta.
  • Toimitamme nahkakantiset muistikirjat pakettiautomaatteihin tai postin toimipisteeseen - toimitusaika on yleensä 1-3 päivää.
  • Toivomme että nahkakantiset muistikirjat tekevät lahjansaajan päivästä paremman, ja odotamme innolla palautetta ja kuvia hetkistä joissa nahkakantiset muistikirjat inspiroivat seikkailuihin.
  • Merkitse kuviisi @minunseik ja #minunseik

Millaiset nahkakantiset muistikirjat valitsen?

  1. Mieti millaiset nahkakantiset muistikirjat sopisivat lahjansaajan tyyliin parhaiten
  2. Inspiroidu itse tai yllätä läheisesi ihanalla lahjalla
  3. Katso millaista palautetta muut SEIKin ystävät ovat antaneet tuotteesta - nahkakantiset muistikirjat avainsanalla
  4. Odota nahkakantiset muistikirjat pakettisi saapumista lähimpään pakettiautomaattiin tai postin toimipisteeseen
  5. Katso mitä muut SEIKin ystävät ovat postanneet tuotteistamme @minunseik ja #minunseik
Usein Kysytyt Kysymykset
Milloin nahkakantiset muistikirjat saapuvat? nahkakantiset muistikirjat jotka tilataan arkisin ennen klo 14.00 voidaan lähettää vielä samana päivänä. Toimituksessa menee 1-3 arkipäivää. Viikonloppuna tilatut nahkakantiset muistikirjat lähetetään maanantaina.
Miten voin tilata nahkakantiset muistikirjat? Helposti verkkokaupastamme. Lisää nahkakantiset muistikirjat ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksua täytä tietosi ja valitse sopiva tapa toimitukselle. Tarkista, että olet valinnut itseäsi lähimmän toimituspisteen.
Voinko palauttaa nahkakantiset muistikirjat jos tulen toisiin ajatuksiin? Jos nahkakantiset muistikirjat eivät olleetkaan mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme on 14 päivän palautusoikeus. Tarkemmat ohjeet palautuksesta löydät käyttöehdoistamme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.