Näytetään kaikki 11 tulosta

Nahkakantiset muistikirjat

Laadukkaat nahkakantiset muistikirjamme ovat loistava kumppani kouluun tai toimistolle. Kannet suojaavat vihkon sivuja likaantumiselta ja antavat niille täysin uuden ja tyylikkään ilmeen.

Kansien sisäpuolelta löydät lukuisia taskuja, joissa tärkeät asiakirjat ja paperit pysyvät tallessa ja kaikki tarvittava on aina saatavilla yhdestä paikasta. Kansissa on myös korttitaskut, jotta tärkeimmät kortit ovat aina mukanasi. Lisäksi voit kiinnittää kansiin myös kynän, jotta sinun ei tarvitse enää etsiä sitä penaalista tai laukun pohjalta.

Bullet journal -sivuihin voit kirjoittaa mitä vaan omista ajatuksistasi to-do listoihin. Nahkakansia voi käyttää useita vuosia, ja sivujen täytyttyä tarvitsee hankkia vain uudet sivut.

nahkakantiset muistikirjat SEIKiltä

Sopivat nahkakantiset muistikirjat - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät nahkakantiset muistikirjat. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki nahkakantiset muistikirjat on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - nahkakantiset muistikirjat muutamassa päivässä

Millaiset nahkakantiset muistikirjat sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön nahkakantiset muistikirjat tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes nahkakantiset muistikirjat saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin nahkakantiset muistikirjat saapuu?
Jos tilaat nahkakantiset muistikirjat ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. nahkakantiset muistikirjat saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu nahkakantiset muistikirjat lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan nahkakantiset muistikirjat?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää nahkakantiset muistikirjat ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. nahkakantiset muistikirjat odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos nahkakantiset muistikirjat ei täsmää?
Jos nahkakantiset muistikirjat eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme nahkakantiset muistikirjat tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet nahkakantiset muistikirjat palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.