Tietosuojakäytäntö

SEIK-TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu palvelemaan paremmin niitä, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten heidän henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojaan (PII) käytetään verkossa. Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti saadaksesi selkeän käsityksen siitä, miten keräämme, käytämme, suojaamme tai muuten käsittelemme henkilötietojasi verkkosivustomme mukaisesti.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME HENKILÖSTÄ, JOTKA KÄYNTÄVÄT BLOGISSA, Sivustolla tai sovelluksessa?

Kun tilaat tai rekisteröidyt sivustollemme, sinua saatetaan tarvittaessa pyytää antamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi tai muita tietojasi kokemuksen parantamiseksi.

Milloin keräämme tietoja?

Keräämme sinulta tietoja, kun teet tilauksen, tilaat uutiskirjeen tai syötät tietoja sivustollemme.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJA?

Voimme käyttää sinulta keräämäämme tietoja, kun rekisteröidyt, ostat, ilmoitat uutiskirjeemme, vastaat kyselyyn tai markkinointiviestintään, surffailemme verkkosivustolla tai käytämme tiettyjä muita sivuston ominaisuuksia seuraavilla tavoilla:

  • Voit käsitellä tapahtumasi nopeasti.
  • pyytää luokituksia ja arvosteluja palveluista tai tuotteista

Kuinka suojaamme tietosi?

Verkkosivustomme tarkistetaan säännöllisesti tietoturva-aukkojen ja tunnettujen haavoittuvuuksien varalta, jotta vierailustasi sivustollemme tulisi mahdollisimman turvallista.

KÄYTÄMME SAVELLISTA OHJELMISTON SKANNERIA.

Henkilötietosi ovat suojattujen verkkojen takana, ja niihin pääsee vain rajoitettu määrä henkilöitä, joilla on erityiset käyttöoikeudet tällaisiin järjestelmiin ja joiden on pidettävä tiedot luottamuksellisina. Lisäksi kaikki toimittamasi arkaluontoiset / luottotiedot salataan SSL (Secure Socket Layer) -tekniikan avulla.

Toteutamme erilaisia ​​turvatoimenpiteitä, kun käyttäjä tekee tilauksen henkilötietojesi turvallisuuden ylläpitämiseksi.

Kaikki tapahtumat käsitellään yhdyskäytävän tarjoajan kautta, eikä niitä tallenneta tai käsitellä palvelimillamme.

KÄYTÄMME evästeitä?

Joo. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto tai sen palveluntarjoaja siirtää tietokoneen kiintolevylle verkkoselaimesi kautta (jos sallit), jonka avulla sivuston tai palveluntarjoajan järjestelmät voivat tunnistaa selaimesi ja siepata ja muistaa tiettyjä tietoja. Esimerkiksi käytämme evästeitä auttaaksemme meitä muistamaan ja käsittelemään ostoskorissasi olevat tuotteet. Niitä käytetään myös auttamaan meitä ymmärtämään asetuksesi aiemman tai nykyisen sivuston toiminnan perusteella, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle parempia palveluja. Käytämme myös evästeitä auttaaksemme meitä keräämään koottuja tietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa.

Käytämme evästeitä:

  • Auta muistamaan ja käsittelemään ostoskorin tuotteet.

Voit halutessasi pyytää tietokonettasi varoittamaan sinua aina, kun evästettä lähetetään, tai voit poistaa kaikki evästeet käytöstä. Teet tämän selaimesi asetusten kautta. Koska selain on hieman erilainen, katso selaimesi Ohje-valikosta oppiaksesi oikea tapa muokata evästeitä.

Jos poistat evästeet käytöstä, se ei vaikuta käyttäjän kokemuksiin.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN ILMOITTAMINEN

Emme myy, vaihda tai muuten välitä ulkopuolisille osapuolille henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojasi, ellemme tarjoa käyttäjille ennakkoilmoitusta. Tämä ei sisällä verkkosivustojen isännöintikumppaneita eikä muita osapuolia, jotka auttavat meitä verkkosivustomme toiminnassa, liiketoiminnassamme tai käyttäjien palvelemisessa, kunhan osapuolet sitoutuvat pitämään nämä tiedot luottamuksellisina. Voimme myös luovuttaa tietoja, kun niiden luovuttaminen on tarkoituksenmukaista lain noudattamiseksi, sivustokäytäntöjemme noudattamiseksi tai omien tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi.

Henkilökohtaisesti tunnistamatonta vierailijatietoa voidaan kuitenkin antaa muille osapuolille markkinointia, mainontaa tai muuta käyttöä varten.

KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

Toisinaan voimme harkintamme mukaan sisällyttää tai tarjota kolmannen osapuolen tuotteita tai palveluita verkkosivustollamme. Näillä kolmannen osapuolen sivustoilla on erilliset ja riippumattomat tietosuojakäytännöt. Siksi meillä ei ole vastuuta näiden linkitettyjen sivustojen sisällöstä ja toiminnasta. Siitä huolimatta pyrimme suojelemaan sivustomme eheyttä ja ottamaan vastaan ​​palautetta näistä sivustoista.

GOOGLE

Googlen mainontavaatimukset voidaan tiivistää Googlen mainontaperiaatteilla. Ne perustetaan tarjoamaan käyttäjille positiivinen kokemus. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=fi

KÄYTÄMME GOOGLE ADSENSE -MAINOSTELUJA SIVUSTOLLA.

Google käyttää kolmannen osapuolen toimittajina evästeitä mainosten näyttämiseen sivustollamme. Google käyttää DART-evästettä sen avulla, että se voi näyttää mainoksia käyttäjillemme aiempien vierailujen perusteella sivustollamme ja muilla Internet-sivustoilla. Käyttäjät voivat kieltäytyä DART-evästeen käytöstä vierailemalla Googlen mainos- ja sisältöverkoston tietosuojakäytännössä.

TOTEUTTAMME SEURAAVAN:

Me yhdessä kolmansien osapuolien toimittajien, kuten Google, kanssa käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä (kuten Google Analytics -evästeitä) ja kolmannen osapuolen evästeitä (kuten DoubleClick-eväste) tai muita kolmannen osapuolen tunnisteita keräämään tietoja käyttäjien vuorovaikutuksesta käyttäjien kanssa. mainosten näyttökerrat ja muut mainospalvelutoiminnot, jotka liittyvät verkkosivustoomme.

LOPPU:

Käyttäjät voivat asettaa asetuksia sille, miten Google mainostaa sinulle, käyttämällä Google-mainosasetussivua. Vaihtoehtoisesti voit kieltäytyä käymällä Network Advertising Initiative Opt Out -sivulla tai käyttämällä Google Analytics Opt Out Browser -lisäosaa.

Kalifornian online-tietosuojalaki

CalOPPA on kansakunnan ensimmäinen osavaltion laki, joka vaatii kaupallisia verkkosivustoja ja verkkopalveluita julkaisemaan tietosuojakäytännön. Lain ulottuvuus ulottuu huomattavasti Kalifornian ulkopuolelle, jotta Yhdysvaltojen (ja mahdollisesti maailman) henkilöiden tai yritysten, jotka ylläpitävät verkkosivustoja, jotka keräävät Kalifornian kuluttajilta henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, vaaditaan lähettämään silmiinpistävä tietosuojakäytäntö verkkosivustolleen, jossa ilmoitetaan tarkasti kerättävät tiedot ja ne. yksityishenkilöt tai yritykset, joiden kanssa se jaetaan. – Katso lisää: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

CalOPPA: n mukaan suostumme seuraaviin:
Käyttäjät voivat vierailla sivustollamme nimettömästi.
Kun tämä tietosuojakäytäntö on luotu, lisätään linkki siihen kotisivullemme tai vähintään ensimmäiselle merkittävälle sivulle verkkosivustollemme tulon jälkeen.
Tietosuojakäytäntölinkkimme sisältää sanan “Yksityisyys”, ja se löytyy helposti yllä määritetyltä sivulta.

Sinulle ilmoitetaan kaikista tietosuojakäytännön muutoksista:

  • Tietosuojasivullamme
    Voi muuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi:
  • lähettämällä meille sähköpostia

Kuinka sivustomme käsittelee Älä seuraa signaaleja?
Kunnioitamme Älä seuraa signaaleja ja Älä seuraa, laita evästeitä tai käytä mainontaa, kun DNT-selaimen mekanismi on paikallaan.

Salliiko sivustomme kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurannan?
On myös tärkeää huomata, että emme salli kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurantaa

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)

Kun on kyse henkilötietojen keräämisestä alle 13-vuotiailta lapsilta, lasten online-tietosuojalaki (COPPA) antaa vanhemmille hallinnan. Yhdysvaltain kuluttajansuojavirasto Federal Trade Commission panee täytäntöön COPPA-säännön, jossa täsmennetään, mitä verkkosivustojen ja verkkopalvelujen ylläpitäjien on tehtävä lasten yksityisyyden ja turvallisuuden suojaamiseksi verkossa.

Emme markkinoi erityisesti alle 13-vuotiaita lapsia.

Reilut tiedotuskäytännöt

Fair Information Practices Principles muodostaa tietosuojalainsäädännön rungon Yhdysvalloissa, ja niiden sisältämillä käsitteillä on ollut merkittävä rooli tietosuojalakien kehityksessä ympäri maailmaa. Oikeiden tietojen käytännön periaatteiden ja niiden toteuttamisen ymmärtäminen on kriittistä, jotta voidaan noudattaa erilaisia ​​henkilötietoja suojaavia yksityisyyden suojaa koskevia lakeja.

Jotta voimme noudattaa reilun tiedon käytäntöjä, ryhdymme seuraaviin reagoiviin toimiin, jos tietoturvaloukkauksia tapahtuu:
Ilmoitamme sinulle sähköpostitse

  • 7 työpäivän kuluessa
    Ilmoitamme käyttäjille ilmoituksen paikan päällä
  • 7 työpäivän kuluessa

Hyväksymme myös yksilöllisen oikeussuojaperiaatteen, joka edellyttää, että henkilöillä on oikeus laillisesti harjoittaa täytäntöönpanokelpoisia oikeuksia tietoja kerääjiin ja käsittelijöihin, jotka eivät noudata lakia. Tämä periaate edellyttää, että yksityishenkilöillä on täytäntöönpanokelpoiset oikeudet datakäyttäjiä vastaan, mutta myös sitä, että yksityishenkilöt turvautuvat tuomioistuimiin tai valtion virastoihin tutkiakseen ja / tai nostamaan syytteen tietojenkäsittelijöiden noudattamatta jättämisestä.

VOI SPAM-laki

CAN-SPAM-laki on laki, joka asettaa kaupallisen sähköpostin säännöt, vahvistaa vaatimukset kaupallisille viesteille, antaa vastaanottajille oikeuden estää sähköpostien lähettäminen heille ja määrittelee ankarat rangaistukset rikkomuksista.

Keräämme sähköpostiosoitteesi:

  • Lähetä tietoja, vastaa kyselyihin ja / tai muihin pyyntöihin tai kysymyksiin
  • Käsittelemään tilauksia ja lähettämään tilauksia koskevia tietoja ja päivityksiä.
  • Lähetä sinulle lisätietoja tuotteestasi ja / tai palvelustasi
  • Markkinoi postituslistallemme tai jatka sähköpostiviestien lähettämistä asiakkaillemme alkuperäisen tapahtuman jälkeen.

CANSPAMin mukaiseksi hyväksymme seuraavat:

  • Älä käytä vääriä tai harhaanjohtavia aiheita tai sähköpostiosoitteita.
  • Tunnista viesti mainoksena jollain kohtuullisella tavalla.
  • Ilmoita yrityksen tai toimipaikan fyysinen osoite.
  • Seuraa kolmannen osapuolen sähköpostimarkkinointipalvelujen vaatimustenmukaisuutta, jos sellaista käytetään.
  • Suorita opt-out / peruuta pyynnöt nopeasti.
  • Anna käyttäjien lopettaa tilaaminen käyttämällä kunkin sähköpostin alaosassa olevaa linkkiä.
  • Jos haluat milloin tahansa peruuttaa tulevien sähköpostien tilauksen, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen
  • Seuraa kunkin sähköpostin alaosassa olevia ohjeita.

ja me poistamme sinut viipymättä KAIKISTA kirjeenvaihdoista.

YHTEYDENOTTO

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja.

SEIK-julkaisija
Turundustänav OÜ
Parda 5/5/7
10151 Tallinna
Viro
[email protected]