Näytetään kaikki 6 tulosta

SEIK:n lasten puuhavihkot: Arvaa ja askartele -puuhavihkot sytyttävät lapsesi rakkauden oppimiseen.

SEIK:n lasten puuhavihkot tarjoavat viihdyttäviä ja opettavaisia työkirjoja. Hauskojen pulmien, kiehtovien värityskuvien ja hyödyllisten käsialaharjoitusten avulla lapset voivat oppia arvokkaita taitoja ja samalla viettää hauskaa aikaa tämän luovan puuhakirjan parissa. Puuhakirjat vievät lapset matkalle kirjainten ihanaan maailmaan samalla esitellen heille uusia värejä ja muotoja ja kehittäen heidän ongelmanratkaisukykyään. Letterman-seikkailut ovat ihanteellinen tapa pitää lapset viihdyttävällä ja interaktiivisella tavalla mukana, olivatpa he kotona tai liikkeellä.

Ale!
UUSI
Alkuperäinen hinta oli: 39.97 €.Nykyinen hinta on: 33.97 €.
18.99 
Ale!
Alkuperäinen hinta oli: 17.98 €.Nykyinen hinta on: 15.28 €.
Ale!
SETTI

100 asiaa kirjalahjat

Kirjasetti lapsille

Alkuperäinen hinta oli: 31.97 €.Nykyinen hinta on: 27.99 €.

lasten puuhakirjat ja vihkot SEIKiltä

Sopivat lasten puuhakirjat ja vihkot saattaa olla vaikea löytää, mutta onneksi seik.fi sivustolta löydät trendikkäät, lahjansaajalle sopivat lasten puuhakirjat ja vihkot. Haluamme tuotteidemme avulla kannustaa sinua seikkailuihin ja jakaa onnellisuutta päivääsi. 
  • Kaikki lasten puuhakirjat ja vihkot ovat nuorten suunnittelijoiden luomuksia.
  • Valitse oma suosikki designisi lasten puuhakirjat ja vihkot -tuotekategoriasta.
  • Toimitamme lasten puuhakirjat ja vihkot pakettiautomaatteihin tai postin toimipisteeseen - toimitusaika on yleensä 1-3 päivää.
  • Toivomme että lasten puuhakirjat ja vihkot tekevät lahjansaajan päivästä paremman, ja odotamme innolla palautetta ja kuvia hetkistä joissa lasten puuhakirjat ja vihkot inspiroivat seikkailuihin.
  • Merkitse kuviisi @minunseik ja #minunseik

Millaiset lasten puuhakirjat ja vihkot valitsen?

  1. Mieti millaiset lasten puuhakirjat ja vihkot sopisivat lahjansaajan tyyliin parhaiten
  2. Inspiroidu itse tai yllätä läheisesi ihanalla lahjalla
  3. Katso millaista palautetta muut SEIKin ystävät ovat antaneet tuotteesta - lasten puuhakirjat ja vihkot avainsanalla
  4. Odota lasten puuhakirjat ja vihkot pakettisi saapumista lähimpään pakettiautomaattiin tai postin toimipisteeseen
  5. Katso mitä muut SEIKin ystävät ovat postanneet tuotteistamme @minunseik ja #minunseik
Usein Kysytyt Kysymykset
Milloin lasten puuhakirjat ja vihkot saapuvat? lasten puuhakirjat ja vihkot jotka tilataan arkisin ennen klo 14.00 voidaan lähettää vielä samana päivänä. Toimituksessa menee 1-3 arkipäivää. Viikonloppuna tilatut lasten puuhakirjat ja vihkot lähetetään maanantaina.
Miten voin tilata lasten puuhakirjat ja vihkot? Helposti verkkokaupastamme. Lisää lasten puuhakirjat ja vihkot ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksua täytä tietosi ja valitse sopiva tapa toimitukselle. Tarkista, että olet valinnut itseäsi lähimmän toimituspisteen.
Voinko palauttaa lasten puuhakirjat ja vihkot jos tulen toisiin ajatuksiin? Jos lasten puuhakirjat ja vihkot eivät olleetkaan mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme on 14 päivän palautusoikeus. Tarkemmat ohjeet palautuksesta löydät käyttöehdoistamme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.