Näytetään kaikki 7 tulosta

Tehtäväkirjat - seikkailu odottaa!

Nämä tehtäväkirjat sisältävät seikkailuntäyteisiä ja jännittäviä haasteita. Raaputtakaa uusi seikkailu jokaiselta sivulta ja luokaa hauskoja muistoja yhdessä kumppanisi tai perheesi kanssa. Jotta kaikista seikkailuistanne tulisi vieläkin unohtumattomampia, ottakaa niistä valokuvia Instax pikakameralla! SEIKin tehtäväkirjojen haasteet tekevät teistä voittamattoman supertiimin.

tehtäväkirjat SEIKiltä

Sopivat tehtäväkirjat - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät tehtäväkirjat. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki tehtäväkirjat on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - tehtäväkirjat muutamassa päivässä

Millaiset tehtäväkirjat sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön tehtäväkirjat tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes tehtäväkirjat saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin tehtäväkirjat saapuu?
Jos tilaat tehtäväkirjat ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. tehtäväkirjat saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu tehtäväkirjat lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan tehtäväkirjat?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää tehtäväkirjat ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. tehtäväkirjat odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos tehtäväkirjat ei täsmää?
Jos tehtäväkirjat eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme tehtäväkirjat tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet tehtäväkirjat palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.