Näytetään kaikki 2 tulosta

Iloiset korostuskynät - Korosta seikkailujasi pastelliväreillä

Nämä pienet kynät ovat enemmän kuin vain ”korostajia”. Ne toimivat nimittäin myös henkilökohtaisina ​​cheerleadereinasi. Kuuden pastellivärin avulla voit värikoodata muistiinpanosi ja tehdä opiskelusta tai työskentelystä hieman hauskempaa. Mutta hetkinen, niissä on jotain erikoista! Jokaisessa kynässä on suloinen ja inspiroiva viesti, joka piristää päivääsi ja muistuttaa sinua siitä, että voit selviytyä mistä tahansa. Lumoavien pastellivärien avulla, ne hurmaavat sydämesi sekä auttavat sinua selviytymään elämässä, koulussa sekä töissä. Valmistaudu päivittäiseen annokseen inspiraatiota iloisilla korostuskynillämme.

Korostuskynät SEIKiltä

Sopivat Korostuskynät saattaa olla vaikea löytää, mutta onneksi seik.fi sivustolta löydät trendikkäät, lahjansaajalle sopivat Korostuskynät. Haluamme tuotteidemme avulla kannustaa sinua seikkailuihin ja jakaa onnellisuutta päivääsi. 
  • Kaikki Korostuskynät ovat nuorten suunnittelijoiden luomuksia.
  • Valitse oma suosikki designisi Korostuskynät -tuotekategoriasta.
  • Toimitamme Korostuskynät pakettiautomaatteihin tai postin toimipisteeseen - toimitusaika on yleensä 1-3 päivää.
  • Toivomme että Korostuskynät tekevät lahjansaajan päivästä paremman, ja odotamme innolla palautetta ja kuvia hetkistä joissa Korostuskynät inspiroivat seikkailuihin.
  • Merkitse kuviisi @minunseik ja #minunseik

Millaiset Korostuskynät valitsen?

  1. Mieti millaiset Korostuskynät sopisivat lahjansaajan tyyliin parhaiten
  2. Inspiroidu itse tai yllätä läheisesi ihanalla lahjalla
  3. Katso millaista palautetta muut SEIKin ystävät ovat antaneet tuotteesta - Korostuskynät avainsanalla
  4. Odota Korostuskynät pakettisi saapumista lähimpään pakettiautomaattiin tai postin toimipisteeseen
  5. Katso mitä muut SEIKin ystävät ovat postanneet tuotteistamme @minunseik ja #minunseik
Usein Kysytyt Kysymykset
Milloin Korostuskynät saapuvat? Korostuskynät jotka tilataan arkisin ennen klo 14.00 voidaan lähettää vielä samana päivänä. Toimituksessa menee 1-3 arkipäivää. Viikonloppuna tilatut Korostuskynät lähetetään maanantaina.
Miten voin tilata Korostuskynät? Helposti verkkokaupastamme. Lisää Korostuskynät ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksua täytä tietosi ja valitse sopiva tapa toimitukselle. Tarkista, että olet valinnut itseäsi lähimmän toimituspisteen.
Voinko palauttaa Korostuskynät jos tulen toisiin ajatuksiin? Jos Korostuskynät eivät olleetkaan mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme on 14 päivän palautusoikeus. Tarkemmat ohjeet palautuksesta löydät käyttöehdoistamme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.