Näytetään ainoa tulos

Iloiset korostuskynät - Korosta seikkailujasi pastelliväreillä

Nämä pienet kynät ovat enemmän kuin vain ”korostajia”. Ne toimivat nimittäin myös henkilökohtaisina ​​cheerleadereinasi. Kuuden pastellivärin avulla voit värikoodata muistiinpanosi ja tehdä opiskelusta tai työskentelystä hieman hauskempaa. Mutta hetkinen, niissä on jotain erikoista! Jokaisessa kynässä on suloinen ja inspiroiva viesti, joka piristää päivääsi ja muistuttaa sinua siitä, että voit selviytyä mistä tahansa. Lumoavien pastellivärien avulla, ne hurmaavat sydämesi sekä auttavat sinua selviytymään elämässä, koulussa sekä töissä. Valmistaudu päivittäiseen annokseen inspiraatiota iloisilla korostuskynillämme.

Korostuskynät SEIKiltä

Itselle sopivat Korostuskynät - saattaa olla vaikea löytää, mutta onneksi SEIK.fi sivustolta löydät trendikkäät ja juuri sinulle sopivat Korostuskynät. Haluamme innostaa sinua olemaan seikkailunhaluisempi tuotteidemme avulla ja tuoda onnellisuutta päivääsi inspiroimalla sinua Korostuskynät.
  • Kaikki Korostuskynät ovat nuorten suunnittelijoiden luomuksia.
  • Valitse oma suosikki designisi Korostuskynät -tuotekategoriasta.
  • Toimitamme pakettiautomaatteihin tai postin toimipisteeseen - Korostuskynät toimitusaika on yleensä 1-3 päivää.
  • Toivomme että Korostuskynät tekee päivistäsi parempia, ja odotamme innolla palautettasi ja kuviasi hetkistä joissa Korostuskynät inspiroivat sinua.
  • Merkitse kuviisi @minunseik, #minunseik ja #Korostuskynät.

Millaisen Korostuskynät valitsen?

  1. Mieti mikä Korostuskynät sopisi sinun tyyliisi parhaiten.
  2. Inspiroidu siitä itse tai yllätä ystäväsi lahjalla - Korostuskynät
  3. Katso millaista palautetta muut SEIK-ystävät ovat antaneet tuotteesta Korostuskynät avainsanalla
  4. Odota Korostuskynät pakettisi saapumista lähimpään pakettiautomaattiin tai postin toimipisteeseen.
  5. Katso mitä aiemmat SEIK-ystävät ovat postanneet tuotteistamme @minunseik, #minunseik ja #Korostuskynät
Usein Kysytyt Kysymykset
Milloin Korostuskynät tuote saapuu? Korostuskynät jotka tilataan arkisin ennen klo 14.00 voidaan lähettää vielä samana päivänä. Korostuskynät Toimituksessa menee 1-4 arkipäivää. Viikonloppuna tehdyt tilaukset Korostuskynät lähetetään maanantaina.
Miten voin tilata tuotteen Korostuskynät? Helposti verkkokaupastamme. Lisää Korostuskynät ostukoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksua täytä tietosi ja valitse sopiva tapa toimitukselle. Tarkista, että olet valinnut itseäsi lähimmän toimituspisteen.
  Jos Korostuskynät ei ollutkaan mieleinen, voit palauttaa sen helposti.Verkkokaupassamme on 14 päivän palautusoikeus. Tarkemmat ohjeet Korostuskynät palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.