Näytetään kaikki 5 tulosta

Treenipäiväkirja - lisämotivaatiota treenaamiseen!

Haluatko jäsentää harjoittelusi ja ruokavaliosi paremmin? Haluatko asettaa tavoitteita, jotka parantavat itsetyytyväisyyttäsi ja johtavat parempaan fyysiseen kuntoon ja suorituskykyyn? Tämä harjoituspäiväkirja antaa sinulle mahdollisuuden asettaa tavoitteet, jotka haluat saavuttaa, ja askeleet halutun tuloksen saavuttamiseksi. Koska eikö ole todennäköisempää, että ryhdyt toimenpiteisiin saavuttaaksesi tavoitteesi sen jälkeen, kun ne on ilmaistu tai kirjoitettu? Harjoittelusi muistiin kirjoittaminen auttaa sinua analysoimaan, mikä harjoituksessasi meni hyvin ja mitä voisit tehdä paremmin saadaksesi haluamasi tulokset nopeammin.

Ale!

äitienpäivälahjat

Treenipäiväkirja Go for it

Alkuperäinen hinta oli: 17.99 €.Nykyinen hinta on: 15.29 €.
Ale!

äitienpäivälahjat

Treenipäiväkirja Girl power

Alkuperäinen hinta oli: 17.99 €.Nykyinen hinta on: 15.29 €.
Ale!
Alkuperäinen hinta oli: 17.99 €.Nykyinen hinta on: 15.29 €.
Ale!
SETTI
Alkuperäinen hinta oli: 49.97 €.Nykyinen hinta on: 44.99 €.
Ale!
SETTI
Alkuperäinen hinta oli: 49.97 €.Nykyinen hinta on: 44.99 €.

treenipäiväkirjat SEIKiltä

Sopivat treenipäiväkirjat - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät treenipäiväkirjat. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki treenipäiväkirjat on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - treenipäiväkirjat muutamassa päivässä

Millaiset treenipäiväkirjat sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön treenipäiväkirjat tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes treenipäiväkirjat saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin treenipäiväkirjat saapuu?
Jos tilaat treenipäiväkirjat ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. treenipäiväkirjat saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu treenipäiväkirjat lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan treenipäiväkirjat?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää treenipäiväkirjat ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. treenipäiväkirjat odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos treenipäiväkirjat ei täsmää?
Jos treenipäiväkirjat eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme treenipäiväkirjat tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet treenipäiväkirjat palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.