Happy Calendar - seinäkalenteri, joka inspiroi

Happy Calendar on ainutlaatuinen kalenteri, jossa jokaisen päivän kohdalla on yksinkertainen hyvä teko, joka tekee ihmisen päivästä onnellisemman ja motivoi meitä tekemään pieniä hyviä tekoja, jotka ovat erittäin tärkeitä. Teko voi olla esimerkiksi halaus tai yksinkertainen hymy. Pienet asiat, jotka unohdamme helposti. Seinäkalenterin koko on 30×60 cm. Se on painettu korkealaatuiselle paperille ja toimitetaan kauniissa laatikossa, mikä tekee siitä loistavan lahjan.

Ole onnellinen tästä päivästä lähtien.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

seinäkalenteri SEIKiltä

Sopivat seinäkalenteri - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät seinäkalenteri. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki seinäkalenteri on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - seinäkalenteri muutamassa päivässä

Millaiset seinäkalenteri sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön seinäkalenteri tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes seinäkalenteri saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin seinäkalenteri saapuu?
Jos tilaat seinäkalenteri ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. seinäkalenteri saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu seinäkalenteri lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan seinäkalenteri?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää seinäkalenteri ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. seinäkalenteri odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos seinäkalenteri ei täsmää?
Jos seinäkalenteri eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme seinäkalenteri tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet seinäkalenteri palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.