Paketoi tuote lahjaksi

Haluatko päivittää lahjasi upealla lahjapakkauksella? SEIKillä teemme ylimääräisen mailin tarjotaksemme laadukkaan lahjapakkauspalvelun tilauksillesi. Lisäksi voit lisätä persoonallisuutta mukautetuilla viesteillä, mikä tekee lahjoistasi vieläkin erikoisempia.

Näin se toimii: Valitse ainutlaatuinen tuotteesi, valitse lahjapakkauspalvelumme kassalla, ja voila – kauniisti pakattu lahja on valmis lähetettäväksi suoraan rakkaallesi.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

lahjapakkaukset SEIKiltä

Sopivat lahjapakkaukset - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät lahjapakkaukset. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki lahjapakkaukset on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - lahjapakkaukset muutamassa päivässä

Millaiset lahjapakkaukset sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön lahjapakkaukset tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes lahjapakkaukset saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin lahjapakkaukset saapuu?
Jos tilaat lahjapakkaukset ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. lahjapakkaukset saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu lahjapakkaukset lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan lahjapakkaukset?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää lahjapakkaukset ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. lahjapakkaukset odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos lahjapakkaukset ei täsmää?
Jos lahjapakkaukset eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme lahjapakkaukset tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet lahjapakkaukset palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.