Näytetään kaikki 2 tulosta

Muistilehtiö - suunnittele arkesi muistilehtiöiden avulla

Muistilehtiöt ovat käteviä apuvälineitä työpöydälläsi. Ne ovat aina saatavilla ja niihin voit kirjoittaa nopeasti tärkeimmät tehtävät ja muistiinpanot. Pidä lehtiö lähettyvillä, jotta voit aina kirjoittaa kaikki tärkeimmät tiedot muistiin nopeasti.

Aloita muistilehtiöiden käyttö jo tänään!

muistilehtiöt SEIKiltä

Sopivat muistilehtiöt - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät muistilehtiöt. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki muistilehtiöt on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - muistilehtiöt muutamassa päivässä

Millaiset muistilehtiöt sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön muistilehtiöt tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes muistilehtiöt saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin muistilehtiöt saapuu?
Jos tilaat muistilehtiöt ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. muistilehtiöt saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu muistilehtiöt lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan muistilehtiöt?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää muistilehtiöt ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. muistilehtiöt odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos muistilehtiöt ei täsmää?
Jos muistilehtiöt eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme muistilehtiöt tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet muistilehtiöt palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.