Seikkailunhaluiset yrityslahjat, mainostuotteet, logolahjat

Hei,
Olen Rudolf, SEIK:n perustaja. Perustin tämän yrityksen 8. luokalla kunnianhimoisena tavoitteena tehdä ympärilläni olevista ihmisistä onnellisempia. Jo ensimmäisillä Happy Calendareilla inspiroimme useita yrityksiä. Happy Calendar piristää työelämää päivittäisillä haasteilla. Tänä päivänä olemme onnistuneet innostamaan tuotteillamme yli 100 000 ihmistä Baltiassa, Pohjoismaissa ja kaikkialla Euroopassa. Viron kielessä SEIK tarkoittaa seikkailua – ja siinä kiteytyykin kaikki, mitä haluamme sinulle antaa.
Anna meidän innostaa sinua, työtovereitasi, avainkumppaneitasi ja rakkaita asiakkaitasi.
Rudolf-Gustav Hanni / SEIK Kustannuksen perustaja

Tuoteideoita seuraavaksi yrityslahjaksesi,
työntekijöille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille:

SEIK on inspiroinut jo yli 1000+ työntekijää eri yrityksissä!

Olemme tilanneet Happy Calendarsia nyt ainakin 7 vuotta peräkkäin. Työntekijämme eivät voisi kuvitella vuotta ilman. Happy Calendar piristää porukkaamme pienillä haasteilla – välillä nauretaan, välillä mennään tosissaan tyynysotaan, juuri niin kun kalenteri sinä päivänä sanoo.

Heili / Mitt & Perlebach

Rakastimme yhteistyötä SEIK:n kanssa. Suunnittelimme yhdessä kalenterin yrityksellemme aluksi vain englanniksi. SEIKin suunnittelijat tarjoutuivat valmistamaan kalentereita yrityksellemme myös Virossa, Latviassa, Liettuassa ja jopa Ranskassa. SEIKiltä löytyi sopiva kalenteri johon lisäsimme yrityksemme värit ja brändäyksen. Myöhemmin tilasimme myös upeita puupohjaisia pöytäkalentereita yrityksemme tiloihin.

Mark / Virbac

Päivälaskuri Jouluun!

 
 

SEIK lahjat 20% alennuksella

Meillä on laaja valikoima inspiroivia lahjoja kaikkiin tilaisuuksiin – olipa kyseessä sitten joulu, syntymäpäivät tai uuden asiakkaan tervetulleeksi toivottaminen. Saat alennuksen SEIK-tuotteista, kun tilaat niitä yrityksellesi. Kun tilaat yli 10 kpl tuotteita kysy erikoishintaa.

lisää tuotteisiin yrityksesi tunnisteet, kuten logo ja värit

Lisää tuotteeseen yrityksesi tunnisteet. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden räätälöidä tuotteitamme lähes täysin – lisätä logon, värit tai jopa yrityksesi tapahtumat valmiiksi Happy Calendariin tai muihin tuotteisiin.

Autamme räätälöimään ja valmistamaan tuotteita tarpeidesi mukaisiksi

Suunnittelijamme ovat valmiita auttamaan minkä tahansa tuoteidean kanssa – autamme kehittämään ideaa, valmistamaan prototyypin ja valmistamaan ne ajallaan. Autamme graafisessa suunnittelussa, kuvituksissa, tuotannossa ja toimituksessa suoraan vastaanottajille. Haluamme toteuttaa uusia ideoitasi.

Let’s make a inspiring & instagramable gifts this year

    RUDOLF-GUSTAV HANNI

    SEIK Kustannuksen perustaja
    [email protected]

    SEIK KUSTANNUS

    [email protected]