Näytetään kaikki 3 tulosta

Tietokonelaukut

Tyylikkään muotoilunsa ansiosta tämä tietokonelaukku sopii täydellisesti sekä kouluun, että töihin! Se suojaa tietokonettasi ja minimalistisen muotoilunsa ansiosta se sopii moneen makuun.

tietokonelaukut SEIKiltä

Sopivat tietokonelaukut saattaa olla vaikea löytää, mutta onneksi seik.fi sivustolta löydät trendikkäät, lahjansaajalle sopivat tietokonelaukut. Haluamme tuotteidemme avulla kannustaa sinua seikkailuihin ja jakaa onnellisuutta päivääsi. 
  • Kaikki tietokonelaukut ovat nuorten suunnittelijoiden luomuksia.
  • Valitse oma suosikki designisi tietokonelaukut -tuotekategoriasta.
  • Toimitamme tietokonelaukut pakettiautomaatteihin tai postin toimipisteeseen - toimitusaika on yleensä 1-3 päivää.
  • Toivomme että tietokonelaukut tekevät lahjansaajan päivästä paremman, ja odotamme innolla palautetta ja kuvia hetkistä joissa tietokonelaukut inspiroivat seikkailuihin.
  • Merkitse kuviisi @minunseik ja #minunseik

Millaiset tietokonelaukut valitsen?

  1. Mieti millaiset tietokonelaukut sopisivat lahjansaajan tyyliin parhaiten
  2. Inspiroidu itse tai yllätä läheisesi ihanalla lahjalla
  3. Katso millaista palautetta muut SEIKin ystävät ovat antaneet tuotteesta - tietokonelaukut avainsanalla
  4. Odota tietokonelaukut pakettisi saapumista lähimpään pakettiautomaattiin tai postin toimipisteeseen
  5. Katso mitä muut SEIKin ystävät ovat postanneet tuotteistamme @minunseik ja #minunseik
Usein Kysytyt Kysymykset
Milloin tietokonelaukut saapuvat? tietokonelaukut jotka tilataan arkisin ennen klo 14.00 voidaan lähettää vielä samana päivänä. Toimituksessa menee 1-3 arkipäivää. Viikonloppuna tilatut tietokonelaukut lähetetään maanantaina.
Miten voin tilata tietokonelaukut? Helposti verkkokaupastamme. Lisää tietokonelaukut ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksua täytä tietosi ja valitse sopiva tapa toimitukselle. Tarkista, että olet valinnut itseäsi lähimmän toimituspisteen.
Voinko palauttaa tietokonelaukut jos tulen toisiin ajatuksiin? Jos tietokonelaukut eivät olleetkaan mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme on 14 päivän palautusoikeus. Tarkemmat ohjeet palautuksesta löydät käyttöehdoistamme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.