Näytetään kaikki 9 tulosta

Penaalit - Laita kaikki tärkeimmät tavarasi tyylikkäisiin pussukoihin

Kukapa ei rakastaisi kauniita asioita, varsinkin jos ne ovat myös käytännöllisiä? SEIKin designpenaalit ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä ja sopivat sekä toimistolle että kouluun. Penaaleihin kuuluvat inspiroivat lausahdukset lisäävät motivaatiota työn ja opiskelujen parissa. Penaalissa voit säilöä kaikki tarvittavat kynät ja tussit… Psst… penaalia ei tarvitse käyttää vain kynien säilömiseen. Se on myös ihanteellinen meikkipussiksi kaikkien meikkisiveltimien, huulipunien ja muiden tarvittavien tavaroiden säilyttämiseen.

isovanhempien päivän lahja

Penaali – Lavender Dream. Plan. Do.

18.99 

isovanhempien päivän lahja

Penaali-EMBRACE ALL THAT IS YOU

18.99 

syntymäpäivälahja

Penaali – dream big stay wild

18.99 
Varasto loppu

isovanhempien päivän lahja

Penaali – if not now, when?

18.99 

penaalit SEIKiltä

Sopivat penaalit - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät penaalit. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki penaalit on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - penaalit muutamassa päivässä

Millaiset penaalit sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön penaalit tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes penaalit saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin penaalit saapuu?
Jos tilaat penaalit ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. penaalit saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu penaalit lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan penaalit?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää penaalit ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. penaalit odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos penaalit ei täsmää?
Jos penaalit eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme penaalit tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet penaalit palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.