Näytetään kaikki 2 tulosta

Pöytäkalenterit

Pöytäkalenterit ovat sekä upea sisustuselementti että käytännöllinen lisä toimistoon tai kodin työpöydälle. Kalentereiden design on kaunis ja sopii varmasti jokaiseen kotiin. Kalentereista löydät kuukaudet joulukuusta joulukuuhun!

pöytäkalenterit SEIKiltä

Sopivat pöytäkalenterit - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät pöytäkalenterit. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki pöytäkalenterit on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - pöytäkalenterit muutamassa päivässä

Millaiset pöytäkalenterit sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön pöytäkalenterit tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes pöytäkalenterit saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin pöytäkalenterit saapuu?
Jos tilaat pöytäkalenterit ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. pöytäkalenterit saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu pöytäkalenterit lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan pöytäkalenterit?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää pöytäkalenterit ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. pöytäkalenterit odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos pöytäkalenterit ei täsmää?
Jos pöytäkalenterit eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme pöytäkalenterit tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet pöytäkalenterit palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.