Näytetään kaikki 4 tulosta

Universaalit puhelinhihnamme estävät muistojesi & puhelimesi tippumisen käsistäsi ja taskuistasi

Me SEIKillä haluamme tehdä jokaisesta päivästä muistamisen arvoisen seikkailun. Tässä nopeatempoisessa maailmassa, jossa älypuhelimista on tullut luotettavia apureitamme, jotka pitävät kaikki muistot tallessa, auttavat työnteossa ja pitävät meidät yhteydessä toisiimme, meillä kaikilla on ollut niitä sydäntäsärkeviä hetkiä, kun rakkaat laitteemme lipsahtavat käsistämme tai taskuistamme. Mutta ei hätää! SEIKin puhelinhihna toimii ystävällisenä vartijanasi jokapäiväisillä seikkailuillasi. Se toimii parhaana kumppaninasi mm. matkoillasi, jotta voit ottaa valokuvia nopeasti sekä arjessasi, jotta et hukkaa tai vahingossa tiputa ja riko puhelintasi.

Puhelinhihnat SEIKiltä

Sopivat Puhelinhihnat - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät Puhelinhihnat. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki Puhelinhihnat on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - Puhelinhihnat muutamassa päivässä

Millaiset Puhelinhihnat sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön Puhelinhihnat tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes Puhelinhihnat saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin Puhelinhihnat saapuu?
Jos tilaat Puhelinhihnat ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. Puhelinhihnat saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu Puhelinhihnat lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan Puhelinhihnat?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää Puhelinhihnat ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. Puhelinhihnat odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos Puhelinhihnat ei täsmää?
Jos Puhelinhihnat eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme Puhelinhihnat tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet Puhelinhihnat palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.