Näytetään kaikki 2 tulosta

Oma keittokirja - täytettävä keittokirja

Olit sitten innokas ruoanlaiton harrastaja tai hädin tuskin koskaan astut edes keittiöön – nämä täytettävät keittokirjat sopivat kaikille. Voit kirjata ylös suosikkireseptisi ja ruoat, joita haluat kokeilla. Vaihtoehtoisesti voit täyttää kirjan parhailla resepteilläsi ja lahjoittaa sen rakkaalle ystävälle tai perheenjäsenelle. Kuten tunnettu sanonta kuuluu: ”Tie ihmisen sydämeen käy vatsan kautta”. Aloita reseptien dokumentointi jo tänään ja jaa ruoanlaiton ilo!

23.99 

keittokirjat SEIKiltä

Sopivat keittokirjat - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät keittokirjat. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki keittokirjat on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - keittokirjat muutamassa päivässä

Millaiset keittokirjat sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön keittokirjat tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes keittokirjat saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin keittokirjat saapuu?
Jos tilaat keittokirjat ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. keittokirjat saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu keittokirjat lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan keittokirjat?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää keittokirjat ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista lisää tietosi ja valitse sopivin tapa vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. keittokirjat odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai Paypalilla.
Voinko palauttaa, jos keittokirjat ei täsmää?
Jos keittokirjat eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme keittokirjat tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet keittokirjat palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.