Näytetään ainoa tulos

Lahjakortit

Haluatko löytää inspiroivan ja seikkailunhaluisen lahjan SEIKiltä, ​​mutta et ole varma, minkä mallin tai version valitsisit? Ei hätää, voit valita SEIK:in lahjakortin ja läheinen voi valita tuotteen itse. Tilaa virtuaalinen SEIK-lahjakortti ja saat sen välittömästi tai lähetä tulostettu SEIK-lahjakortti sinulle tai suoraan lahjan saajalle.

Anna läheisesi valita oikea seikkailunhaluinen lahja SEIK-lahjakortilla!

lahjakortit

SEIK Lahjakortti

10.00  - 100.00 
NÄYTTÖKORTTI
Preview

lahjakortit SEIKiltä

Sopivat lahjakortit - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät lahjakortit. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki lahjakortit on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - lahjakortit muutamassa päivässä

Millaiset lahjakortit sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön lahjakortit tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes lahjakortit saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin lahjakortit saapuu?
Jos tilaat lahjakortit ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. lahjakortit saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu lahjakortit lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan lahjakortit?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää lahjakortit ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. lahjakortit odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos lahjakortit ei täsmää?
Jos lahjakortit eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme lahjakortit tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet lahjakortit palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.