Näytetään kaikki 5 tulosta

Kaappaa muistoja pikakameroilla DIY-projekteihin

Tallenna elämän kauniit hetket pikakameroillamme. Nämä kamerat ovat täydellisiä, kun haluat lisätä eläviä otoksia muistikirjoihin, DIY-projekteihin, kalentereihin tai päiväkirjoihin. Elä rakkaat muistosi uudelleen napsauttamalla kuvia, jotka kehittyvät suoraan silmiesi edessä. Luo pysyviä muistoja ja herätä tarinasi henkiin pikakuvauksen taikuuden avulla.

Ale!
UUSI
Alkuperäinen hinta oli: 152.46 €.Nykyinen hinta on: 136.99 €.
Ale!
UUSI
Alkuperäinen hinta oli: 152.46 €.Nykyinen hinta on: 136.99 €.
109.99 

Pikakamerat SEIKiltä

Sopivat Pikakamerat - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät Pikakamerat. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki Pikakamerat on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - Pikakamerat muutamassa päivässä

Millaiset Pikakamerat sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön Pikakamerat tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes Pikakamerat saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin Pikakamerat saapuu?
Jos tilaat Pikakamerat ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. Pikakamerat saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu Pikakamerat lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan Pikakamerat?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää Pikakamerat ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. Pikakamerat odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos Pikakamerat ei täsmää?
Jos Pikakamerat eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme Pikakamerat tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet Pikakamerat palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.