Näytetään kaikki 11 tulosta

Aiemmin postikortin lähettäminen oli jokapäiväistä toimintaa. Nyt digitaalisen maailman valloittaessa postikortin saaminen on harvinainen tapaus ja siksi jopa suurempi yllätys kuin digitaaliset viestit, jotka voit lähettää milloin tahansa. Kiinnitä siis leima, kirjoita viestisi käsin postikorttiin ja lähetä oma onnittelukorttisi, syntymäpäiväkorttisi tai joulukorttisi!

postikortit SEIKiltä

Sopivat postikortit - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät postikortit. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki postikortit on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - postikortit muutamassa päivässä

Millaiset postikortit sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön postikortit tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes postikortit saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin postikortit saapuu?
Jos tilaat postikortit ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. postikortit saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu postikortit lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan postikortit?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää postikortit ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista lisää tietosi ja valitse sopivin tapa vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. postikortit odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai Paypalilla.
Voinko palauttaa, jos postikortit ei täsmää?
Jos postikortit eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme postikortit tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet postikortit palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.