Näytetään tulokset 1–24 / 120

Lahja kollegalle - mitä antaa työtoverille?

Tuliko työpaikallesi uusi kollega? Haluatko muistaa vanhaa tai lähtevää kollegaa? Yllätä hänet pienellä lahjalla. Olipa kyseessä esimies, alainen tai työkaveri – sivultamme löydät lahjan kollegalle kuin kollegalle.

Anna kollegallesi lahjaksi seikkailu.

äitienpäivälahjat

Design-muki “Girl Boss”

13.99 

äitienpäivälahjat

Lukupäiväkirja

18.99 
21.99 

lahjaideat työkaverille SEIKiltä

Sopivat lahjaideat työkaverille - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät lahjaideat työkaverille. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki lahjaideat työkaverille on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - lahjaideat työkaverille muutamassa päivässä

Millaiset lahjaideat työkaverille sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön lahjaideat työkaverille tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes lahjaideat työkaverille saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin lahjaideat työkaverille saapuu?
Jos tilaat lahjaideat työkaverille ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. lahjaideat työkaverille saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu lahjaideat työkaverille lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan lahjaideat työkaverille?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää lahjaideat työkaverille ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. lahjaideat työkaverille odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos lahjaideat työkaverille ei täsmää?
Jos lahjaideat työkaverille eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme lahjaideat työkaverille tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet lahjaideat työkaverille palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.