Näytetään kaikki 2 tulosta

Opettajan päiväkirja - ole tehokas ja onnellinen

Hei ihana opettaja! SEIKin opettaja päiväkirja auttaa sinua pysymään motivoituneena ja kannustamaan nuoria seikkailuihin ja hyviin tekoihin, koko lukuvuoden ajan. Opettajan päiväkirja auttaa sinua tekemään työ- ja yksityiselämästäsi helpompaa niin, että säteilet kaunista energiaasi niin töissä kuin muuallakin. Haluamme, että kouluvuosi on täynnä jännittäviä seikkailuja ja että myös sinulla on aikaa nauttia matkasta.

Happy Calendar

Opettajan päiväkirja 24/25 – Inspiroi. Ohjaa. Opeta.

Ennakkotilaa. Saapuu 07.06.2024.

18.99 

Happy Calendar

Opettajan päiväkirja 24/25 – opettaja

Ennakkotilaa. Saapuu 07.06.2024.

18.99 

opettajan päiväkirja SEIKiltä

Sopivat opettajan päiväkirja - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät opettajan päiväkirja. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki opettajan päiväkirja on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - opettajan päiväkirja muutamassa päivässä

Millaiset opettajan päiväkirja sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön opettajan päiväkirja tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes opettajan päiväkirja saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin opettajan päiväkirja saapuu?
Jos tilaat opettajan päiväkirja ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. opettajan päiväkirja saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu opettajan päiväkirja lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan opettajan päiväkirja?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää opettajan päiväkirja ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. opettajan päiväkirja odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos opettajan päiväkirja ei täsmää?
Jos opettajan päiväkirja eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme opettajan päiväkirja tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet opettajan päiväkirja palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.