Näytetään kaikki 6 tulosta

Opettajan päiväkirja - ole tehokas ja onnellinen

Hei ihana opettaja! Kuuntelimme kymmeniä opettajia ja loimme sinulle täydellisen opettajan päiväkirjan, joka ei keskity vain työhön vaan myös sinun hyvinvointiin. Opettajan päiväkirja auttaa saamaan tehokkuudelle ja hyvinvoinnille täydellisen balanssin ja tekemään työ- ja yksityiselämästäsi helpompaa niin, että säteilet kaunista energiaasi niin töissä kuin muuallakin. Tilaa itsellesi opettajan päiväkirja, joka välittää myös sinusta ja pidä itsestäsi huolta ensi lukuvuonna!

opettajan päiväkirja SEIKiltä

Sopivat opettajan päiväkirja - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät opettajan päiväkirja. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki opettajan päiväkirja on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - opettajan päiväkirja muutamassa päivässä

Millaiset opettajan päiväkirja sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön opettajan päiväkirja tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes opettajan päiväkirja saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin opettajan päiväkirja saapuu?
Jos tilaat opettajan päiväkirja ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. opettajan päiväkirja saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu opettajan päiväkirja lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan opettajan päiväkirja?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää opettajan päiväkirja ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista lisää tietosi ja valitse sopivin tapa vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. opettajan päiväkirja odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai Paypalilla.
Voinko palauttaa, jos opettajan päiväkirja ei täsmää?
Jos opettajan päiväkirja eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme opettajan päiväkirja tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet opettajan päiväkirja palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.