Millainen muistikirja sinun tulisi valita?

Uuden vuoden tullen haluamme asettaa suuria tavoitteita, luoda parempia tapoja ja olla johdonmukaisempia. Onkin virkistävää ja motivoivaa ostaa uusi päivä- tai muistikirja, johon voi kirjoittaa kaikki unelmat, suunnitelmat ja muut asiat. Oikeanlaisen täytettävän muistikirjan, menetelmän tai työkalun etsiminen voi kuitenkin olla haastavaa.

SEIKin valikoimassa on useita parempaan tuottavuuteen liittyviä tuotteita, ja tänään esittelemmekin niiden eroja ja autamme sinua löytämään sopivan tavan suunnitella kuukautesi, viikkosi ja päiväsi.

Happy Calendar -kalenteri

Happy Calendar oli SEIKin ensimmäinen tuote 10 vuotta sitten, ja tähän päivään mennessä siitä on ilmestynyt jo 11 erilaista painosta. Kalenterimme sopii käsilaukkuun mukaan otettavaksi, joten pystyt kantamaan sen mukanasi kaikkiin tärkeisiin menoihisi.

Kalenteri kestää vuoden 2022 loppuun asti. Siitä löytyy tarpeeksi tilaa päivittäisten tehtäviesi kirjoittamiseen, ja siinä on myös sivuja oman kehityksesi analysointiin. Kalenterin tavoitteena on tehdä sinusta onnellisempi. Tästä syystä kalenterista löytyy joka päivälle yksi hyvä teko, joka auttaa sinua olemaan onnellisempi ja levittämään onnellisuutta myös ympärillesi.

Happy Calendar -kalenterista löydät: 

 • sivuja onnellisemman elämän suunnitteluun
 • sivuja tapojen muuttamiseen
 • sivuja omien intohimojen kirjaamiseen
 • sivun uuden vuoden tavoitteidesi asettamiselle
 • kuukausinäkymän
 • kuukauden suunnittelu- ja analysointisivut (kuukauden tavoitteet, TO-DO-lista, kuukausikatsaus, tilaa kirjoittaa joka päivälle)
 • viikon suunnittelusivut (runsaasti tilaa joka päivälle, viikoittainen TO-DO-lista prioriteettiluokilla, paikka muistiinpanoille, yksi tehtävä joka päivälle, yksi pohdittava kysymys joka viikko)
 • sivun menneen vuoden tarkastelulle

Tehokkuuskalenteri

Tehokkuuskalenteri on suunniteltu niille, jotka haluaisivat pysyä aikataulussa ja saavuttaa tavoitteensa nopeammin. SEIKillä tiedämme, että ei ole mahdollista saada lisää tunteja päivään, mutta tärkeimmät asiat on mahdollista priorisoida.

Siksi tehokkuuskalenterissamme tunnistat ensin sinulle tärkeät asiat ja asetat tavoitteesi. Kirjassa jaamme myös vinkkejä, jotka ovat auttaneet meitä keskittymään oikeisiin asioihin ja säästämään aikaamme. Nämä auttavat sinua päivittäisten ja viikoittaisten suunnitelmien tekemisessä, minkä avulla pysyt perillä tärkeimmistä tehtävistäsi ja tavoitteistasi.

Tehokkuuskalenteri kokoaa yhteen tieteellisesti testattuja tapoja ja menetelmiä, jotka auttavat sinua suunnittelemaan ajankäyttöäsi paremmin ja olemaan tehokkaampi. Kirjasta on saatavilla kahta eri designia. Kirja on ilman päivämääriä, joten voit käyttää sitä silloin kuin haluat.

Tehokkuuskalenterista löydät:

 • vinkkejä tehokkaampaan toimintaan
 • sivuja unelmaelämäsi suunnitteluun
 • sivun lopulliselle tavoitteellesi avustavien kysymysten kera
 • tavoitteiden asetussivut (jotka auttavat tekemään tavoitteistasi mitattavia ja saavutettavia)
 • kuukausittaiset suunnittelusivut (paljon tilaa muistiinpanoille)
 • viikoittaiset suunnittelusivut (aseta itsellesi viikoittaiset tehtävät ja viikon tavoitteet, tilaa päivittäiselle suunnittelulle)
 • viikoittaisen prioriteettimatriisin (järjestele TO-DO-lista tehtävien tärkeyden ja kiireellisyyden mukaan)
 • viikoittaiset tiivistelmäsivut (5 tärkeintä saavutusta, asiat joista olet kiitollinen, tehokkuuden arviointi)
 • päivittäiset suunnittelusivut (TO-DO-lista tärkeysjärjestyksessä, aikataulu, tilaa ideoille ja muistiinpanoille)
 • pohdiskelevat kysymykset muutoksen seuraamiseksi

Treenipäiväkirja

Jos treenaaminen on tärkeä osa elämääsi, treenien suunnitteleminen tavalliseen muistikirjaan voi viedä liikaa tilaa ja olla epäkäytännöllistä. Silloin on hyvä ottaa avuksi erillinen treenipäiväkirja. Se antaa sinulle mahdollisuuden asettaa itsellesi tavoitteet ja määritellä askeleet halutun tuloksen saavuttamiseksi.

Treenien kirjaaminen auttaa sinua analysoimaan, mikä meni hyvin harjoituksessasi ja mitä voisit tehdä paremmin saavuttaaksesi haluamasi tulokset nopeammin. Lisäksi treenipäiväkirja sisältää vinkkejä terveellisemmän ruokavalion ja liikunnan aloittamiseen.

Käyttämällä tätä muistikirjaa sinulla on mahdollisuus asettaa tavoitteita, jotka auttavat sinua elämään terveellisempää ja tyytyväisempää elämää. Kirjoittamalla treenisi ylös, pystyt myös seuraamaan paremmin kehitystäsi. Kirjassa ei ole päivämääriä.

Treenipäiväkirjasta löydät:

 • vinkkejä treenien suunnitteluun
 • suosituksia terveelliseen ruokavalioon
 • sivun tavoitteiden asettamiselle
 • 30 päivän haastesivut
 • 21 päivän tapojen seurantasivut
 • sivut viikoittaiselle ruokavaliosuunnitelmalle
 • sivut viikoittaiselle treenisuunnitelmalle
 • sivut treenipäivän suunnittelulle
 • unen, energian, ravinnon ja vedenjuonnin seurannan
 • runsaasti tilaa tehdä muistiinpanoja treenistäsi
 • erilaisia treenihaasteita

äitienpäivälahjat

Treenipäiväkirja Go for it

17.99 

Pistevihkot

Pistevihkossa eli Bullet Journalissa on pisteitä viivojen ja neliöiden sijaan. Voit tehdä siihen omia kaavioita ja piirroksia. Voit käyttää sitä myös muistiinpanojen kirjoittamiseen, yhtälöiden ratkaisemiseen, piirtämiseen tai elämäsi suunnitteluun. Pistevihkoa voi käyttää kaikkeen, mikä ei sovi tavalliseen muistikirjaan tai vihkoon.

Pistevihkoja on saatavilla spiraalisidottuina yksittäispakattuna tai tavallisessa liimasiteessä kahden kappaleen pakkauksessa. Vihkoja on saatavana monella eri designilla.

Mikä näistä sopisi sinun tavoitteidesi ja unelmiesi suunnitteluun?

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.