Inspiraatiota vuoden jokaiseen päivään

Tekojen kalenteri on kalenteri, jonka jokaiselle päivälle on merkitty yksi yksinkertainen, mutta sitäkin tärkeämpi pieni teko. Päivittäiset nopeatempoiset elämäntavat voivat saada sinut unohtamaan auttamisen, halaamisen tai “rakastan sinua” -sanoman tärkeyden, joten tekojen kalenteri on hyvä apulainen, kun haluat muistuttaa itseäsi näistä yksinkertaisista asioista. Voit olla varma, että saat rakkaasi hymyilemään ja silmäsi loistamaan.

Mikä?

Jo muinaiset kreikkalaiset filosofit uskoivat, että elämän tärkein tavoite on olla onnellinen. Uskomme, että kalenterimme on hyvä apulainen tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Kenelle?

Kalenteri on tarkoitettu kaikille – ilo on jotain, mitä ei voi kieltää keneltäkään, eikä sillä ole rajoja.

MIKSI?

Tekojen kalenteri sisältää yhden mukavan teon vuoden jokaiselle päivälle, kuten ”halaa jotakuta”, ”hymyile” tai ”paista lettuja”. Tällaiset pienet teot saavat sinut nauttimaan päivästäsi.

Tyyli

Tekojen kalenteri ei ole vain kalenteri täynnä hyviä tekoja, vaan myös loistava sisustuselementti. Vuosien mittaan sen ulkonäkö on tullut yhä tyylikkäämmäksi, ja kuvitukset on nuorten itse luomia.

SYDÄMELLINEN

Sydämellinen on yksi ensimmäisistä avainsanoista, joka tulee mieleen, kun katsot kalenteria. Kuvat on luotu huolella ja rakkaudella sekä teot on suunniteltu ilahduttamaan kaikkia ihmisiä.

Lahja

Kalenteri on täydellinen lahjaidea, koska joulun aikaan tärkeintä on antaa rakkaillesi aikaa ja iloisia muistoja, jotka tuovat mielenrauhaa. Kääriessäsi tekojen kalenterin lahjapaperiin voit olla varma, että annat lahjansaajalle pienen osan onnea vuoden jokaiselle päivälle. 

TAITEILIJAT

PRIIDU SAARET

Priidu Saart on nuori valokuvaaja, joka rakastaa vapaa-ajallaan tehdä pitkiä matkoja luontoon ja vangita kuviin todellisen koskemattoman luonnon.

ANNE HANNI

Anne Hanni on nuori taiteilija, joka työskentelee graafisena suunnitelijana. Hänen mielestään tärkein asia on yksinkertaisuus ja hän tyylinsä taiteessa on pohjoismaisen tyylikäs.

ELO JOHANNA KUKLANE

Elo Johanna Kuklane on nuori äiti ja suunnittelija. Hänen tavoitteenaan on sisustaa lapsen huone inspiroivaksi tuomalla huoneeseen minimalistisia eläimiä ja hyviä tekoja.

Suunnittele oma kalenteri

Voit olla onnellisen kalenterin suunnittelija. Valitse 12 parasta kuvaa seikkailuistasi, tärkeimmistä piirustuksistasi tai ihastuttavasta perheestäsi. Suunnittele oma kalenteri jo tänään.