Kaikki alkoi peruskoulussa

Kaikki alkoi yhdellä 8. luokan taloustunnilla Raekülan koulussa. Halusimme ilahduttaa läheisiä ihmisiä projektillamme. Täten julkaisimmekin ensimmäiset tekojen kalenterit. Pian meidät huomasi myös kalenterituottaja Timer, jonka ansiosta julkaistiinkin jo Happy Calendar täynnä hyviä tekoja. Vuonna 2013 osallistuimme ENTRUM-ohjelmaan ja sitä kautta hyvät teot lisättiin myös koululaisten kalenteriin. Kalenteri sai erinomaista palautetta sekä opiskelijoilta että opettajilta.

8 vuotta hymyileviä kasvoja

Olemme onnistuneet tavoitteessamme ja nyt jo yli 40 000 kodin seinältä löytyy inspiroiva Happy Calendar. Viime vuonna myimme 1 500 kalenteria verkkokaupassamme, ja myös tänä vuonna ihmiset jo odottavat uutta tekojen kalenteria, koska toista samankaltaista ei ole.

Toiminta SEIK kustantamossa

Kehittäessämme kalentereita ja etsiessämme uusia tuotetrendejä huomasimme, että nimi Happy Calendar oli liian rajoittava meille. Niinpä olemmekin toimineet jo tammikuusta 2017 lähtien nimellä Kustantamo SEIK. Julkaisemme esimerkikiksi ”100 asiaa” -kirjoja, jotka ovat täydellinen lahjaidea ystävälle.

Olemme myös avoimia sinun tuoteideoillesi – julkaisemme yhdessä tärkeitä lahjoja.

Ota meihin yhteyttä