NEW PRODUCTS – BE THE FIRST

Our heads are full of new and exciting ideas. We constantly thinking and designing new products. The latest products fall directly into this category, so you can find them particularly easily and be among the first to start using them. If you have cool ideas that you can’t find in our selection yet, let us know!
Be the first to order new products!

Ale!
SETTI

Gift ideas for graduate

Lohisukat (Koot 35-40)

13.99 

Gift ideas for loved one

Tonnikalasukat (Koot 35-40)

13.99 

Gift ideas for graduate

Sardiinisukat (Koot 35-40)

13.99 

father's day gift

Lohisukat (Koot 40-46)

13.99 

father's day gift

Sardiinisukat (Koot 40-46)

13.99 
Ale!
18.99 
Ale!
Ale!
18.99 
Ale!
SETTI
Ale!
SETTI
25.20 
Ale!
SETTI
29.21 

SEIKist

Erityiset - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata harkittuja ja tyylikkäitä . Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki on suunnitellut Virossa nuoret SEIK-suunnittelijat
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - muutamassa päivässä

Mikä valita?

  1. Ajattele, mitkä parasta sinulle.
  2. Inspiroi ja yllätä itsesi tai anna erityinen lahja
  3. Katso, mitä SEIKin ystävät ovat jakaneet tuotteesta
  4. Odota kunnes saapuu pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä # i
Usein kysytyt kysymykset
Milloin saapuu?
Jos tilaat ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. saapuu kuriirin välityksellä 2–3 arkipäivän kuluessa. tänä viikonloppuna tilattu toimitetaan maanantaina. Ennen määräaikoja pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvat ajoissa perille.
Kuinka tilaan ?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkiin Viron kolkoihin kaikilla yleisimmillä toimitustavoilla. odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa pankkilinkillä, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos ei täsmää?
Jos ei toimi sinulle, voit palauttaa sen helposti. Verkkokaupassamme tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.