Näytetään ainoa tulos

Iloiset korostuskynät - Korosta seikkailujasi pastelliväreillä

Nämä pienet kynät ovat enemmän kuin vain ”korostajia”. Ne toimivat nimittäin myös henkilökohtaisina ​​cheerleadereinasi. Kuuden pastellivärin avulla voit värikoodata muistiinpanosi ja tehdä opiskelusta tai työskentelystä hieman hauskempaa. Mutta hetkinen, niissä on jotain erikoista! Jokaisessa kynässä on suloinen ja inspiroiva viesti, joka piristää päivääsi ja muistuttaa sinua siitä, että voit selviytyä mistä tahansa. Lumoavien pastellivärien avulla, ne hurmaavat sydämesi sekä auttavat sinua selviytymään elämässä, koulussa sekä töissä. Valmistaudu päivittäiseen annokseen inspiraatiota iloisilla korostuskynillämme.

Korostuskynät SEIKiltä

Sopivat Korostuskynät - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät Korostuskynät. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki Korostuskynät on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - Korostuskynät muutamassa päivässä

Millaiset Korostuskynät sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön Korostuskynät tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes Korostuskynät saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin Korostuskynät saapuu?
Jos tilaat Korostuskynät ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. Korostuskynät saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu Korostuskynät lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan Korostuskynät?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää Korostuskynät ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. Korostuskynät odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos Korostuskynät ei täsmää?
Jos Korostuskynät eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme Korostuskynät tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet Korostuskynät palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.