Näytetään kaikki 5 tulosta

Happy Journal - eesmärkide ja tagasisidestamise märkmik!

See märkmik on loodud, et juhatada sind läbi sinu imelise, inspireeriva ning rõõmu, julgust ja rahulolu täis aasta. Loodame, et leiad siit tegevusi ja harjumusi, mida ka tulevikus ette võtta. Läbi aasta liikudes kirjuta üles oma kogemus erinevate harjutuste läbimisel. Tunne iga päev tänutunnet väikeste asjade üle ning jälgi, mis toob sinu silmadesse rahu ja rõõmu. Märgi üles, mida oled neist tegevustest õppinud ja kuidas sa tasakaalustad asju, mis on sinu jaoks tähtsad. Aasta lõpus vaata tagasi neile kaheteistkümnele kuule ning analüüsi oma kasvu ja arengut.

Tunne tõelist uhkust oma saavutuste üle!

Ale!
UUSI
33.97 

äitienpäivälahjat

Rakasta itseäsi #happyjournal

24.99 
Ale!
SETTI

100 asiaa kirjalahjat

Kirjasetti lapsille

27.99 

Happy Journal Õnnepäevik SEIKiltä

Sopivat Happy Journal Õnnepäevik - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät Happy Journal Õnnepäevik. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki Happy Journal Õnnepäevik on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - Happy Journal Õnnepäevik muutamassa päivässä

Millaiset Happy Journal Õnnepäevik sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön Happy Journal Õnnepäevik tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes Happy Journal Õnnepäevik saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin Happy Journal Õnnepäevik saapuu?
Jos tilaat Happy Journal Õnnepäevik ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. Happy Journal Õnnepäevik saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu Happy Journal Õnnepäevik lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan Happy Journal Õnnepäevik?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää Happy Journal Õnnepäevik ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. Happy Journal Õnnepäevik odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos Happy Journal Õnnepäevik ei täsmää?
Jos Happy Journal Õnnepäevik eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme Happy Journal Õnnepäevik tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet Happy Journal Õnnepäevik palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.