Kirjasetti lapsille

Ihana ja lapsen taitoja kehittävä kirjasetti. Tämän avulla lapsesi kehittää taitoja, kuten sinnikkyyttä, itseluottamusta ja kiitollisuutta. 100 Päivää Iloisuutta -kirja tarjoaa sinulle ja lapsellesi ihanan mahdollisuuden viettää yhteistä a... lue lisääe

25.20 

Varastossa

Tehtävävihkonen - Tarkkaavaisuusseikkailut Tähtien maassa

Tehtävävihkonen vie sinut jännittävälle seikkailulle oppimisen maailmaan. Yhdessä löydämme kirjainten jännittävän maailman, maalaamme, ratkaisemme pulmia ja harjoittelemme kirjeiden kirjoittamista. Sukellamme myös aikuisten tärkeään maailmaan, puhumme tärkeistä aiheista ja opimme olemaan kiitollisia. Tallinnan parhaan lastentarhanopettajan kanssa tehty toimintavihko sisältää jännittäviä tehtäviä 5-7-vuotiaille lapsille.

Ota vihkonen mukaan matkalle tai täytä sitä kotona. Tekemistä riittää useaksi päiväksi.

100 päivää iloisuutta - Happy Journal

Mitä jos sinulla olisi mahdollisuus kehittää lapsesi sinnikkyyttä, parantaa hänen itsetuntoaan, kehittää hänen sosiaalisia taitojaan, lisätä hänen positiivisia tunteitaan ja näin auttaa häntä olemaan onnellisempi - kaikki vain 10 minuutissa päivässä? Tekisitkö sen? Totta kai! Elo on nuori äiti, joka haluaa auttaa sinua saavuttamaan kaiken tuon vain yhdellä yksinkertaisella ja hauskalla kirjalla. Tämä on kirja, jonka hän olisi toivonut saavansa lapsena. Kirjan tehtävät auttavat löytämään jokaisesta päivästä jotakin hyvää, opettavat lasta olemaan kiitollinen, auttavat oppimaaan itsestä ja muista sekä opastavat luomaan uusia hyviä tapoja. Vanhempina voimme auttaa lapsiamme huomaamaan positiiviset asiat elämässä, ilmaisemaan tunteitaan ja luomaan taitoja loppuelämäkseen. On tärkeää aloittaa se jo nuoressa iässä! Suositellaan 4-12-vuotiaille.

Lahjapakkaus laatikossa - pastelli

Yllätä läheisesi ihanalla lahjalla tuotuna pakettiautomaattiin tai suoraan oven taakse. Kauniisti pakattu lahja lisää tuotteen arvoa ja ilahduttaa kaikkia paketin vastaanottajia. Yllätä läheisesi:
  1. Valitse henkilökohtainen lahja.
  2. Valitse söpö kortti ja kirjoita oma tervehdyksesi.
  3. Valitse sopiva pakettityyppi ja kirjoita nimi tai teksti, jonka haluat tulevan vastaanottajan lahjapakkaukseen.
Pakkaamme lahjan ja laitamme sen matkaan. Sitten vain odottamaan, kunnes paketti saapuu lahjan vastaanottajalle, ja saat yllättyneet kiitokset häneltä.
Kirjasetti lapsille

25.20 

seik inspiring gifts Secure purchases - SSL encrypted connection

Turvalliset ostot!

Seik

Nopea kansainvälinen toimitus!

Seik inspiring gifts 0-contact delivery

Toimitus myös pakettiautomaattiin

Rahat takaisin -takuu

Normaali toimitus postiin: 4 - 7 arkipäivää

Toimitus jossa on seuranta: 4 - 7 arkipäivää

DHL Express -toimitus: 2- 4 arkipäivää

Create the perfect gift!

Make your gift stand out with unique extras

Personalize