Näytetään tulokset 1–24 / 31

Juomapullot – sinua ja luontoa varten

Unohdatko yleensä juoda tarpeeksi vettä päivän aikana, tai joudutko usein nappaamaan muovipullon kaupasta janoosi?

Ei hätää, sillä meidän tyylikkäitä juomapulloja et malta laskea kädestäsi! Pullot antavat sinulle piristystä päivääsi upeilla designeilla. Lisäksi motivoivat lauseet inspiroivat sinua päivittäisten tehtäviesi tekemisessä.

juomapullot SEIKiltä

Sopivat juomapullot - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät juomapullot. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki juomapullot on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - juomapullot muutamassa päivässä

Millaiset juomapullot sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön juomapullot tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes juomapullot saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin juomapullot saapuu?
Jos tilaat juomapullot ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. juomapullot saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu juomapullot lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan juomapullot?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää juomapullot ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. juomapullot odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos juomapullot ei täsmää?
Jos juomapullot eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme juomapullot tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet juomapullot palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.