Näytetään ainoa tulos

Mitä antaa lahjaksi uudenvuodenaattona? Innosta ja yllätä itsesi tai läheisesi uudenvuodenlahjalla.

Uudenvuoden lahja SEIKiltä

Sopivat Uudenvuoden lahja - Niiden löytäminen voi olla melko vaikeaa. Onneksi seik.fi-verkkokaupasta on mahdollista tilata inspiroivat ja tyylikkäät Uudenvuoden lahja. Haluamme inspiroida sinua seikkailemaan enemmän ja olemaan tyytyväisempi elämääsi.
  • Kaikki Uudenvuoden lahja on suunniteltu Pohjoismaissa.
  • Toimitus pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon - Uudenvuoden lahja muutamassa päivässä

Millaiset Uudenvuoden lahja sopisivat sinulle?

  1. Mieti, millaiseen käyttöön Uudenvuoden lahja tulisivat?
  2. Inspiroidu designeistä ja valitse itsellesi mieluisimmat. Ps. Muistivihkot ovat myös ihana lahja!
  3. Katso, millaisia kuvia muut käyttäjät ovat jakaneet tuotteesta.
  4. Odota kunnes Uudenvuoden lahja saapuvat pakettiautomaattiin tai postilaatikkoon
  5. Ota kuvia ja jaa käyttämällä #Minunseik
Usein kysytyt kysymykset
Milloin Uudenvuoden lahja saapuu?
Jos tilaat Uudenvuoden lahja ennen klo 14 arkipäivänä, paketti saapuu seuraavana päivänä. Uudenvuoden lahja saapuu yleensä 2–3 arkipäivän kuluessa. Tänä viikonloppuna tilattu Uudenvuoden lahja lähetetään maanantaina. Pakkaamme ja lähetämme tarvittaessa useita kertoja päivässä ja myös viikonloppuisin, jotta paketit saapuvisivat ajoissa perille.
Kuinka tilaan Uudenvuoden lahja?
Kaikki tuotteemme ovat nopein ja helpoin tapa tilata verkkokaupastamme. Lisää Uudenvuoden lahja ostoskoriin ja siirry maksamaan. Ennen maksamista voit lisätä tietosi ja valita sopivan tavan vastaanottaa paketti. Kuljetamme kaikkialle Suomeen käyttäen yleisimpiä toimitustapoja. Uudenvuoden lahja odottaa pakettiautomaatissa tai toimitetaan kuriirilla kotiisi muutamassa päivässä. Voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.
Voinko palauttaa, jos Uudenvuoden lahja ei täsmää?
Jos Uudenvuoden lahja eivät ole sinulle mieluisia, voit palauttaa ne helposti. Verkkokaupassamme Uudenvuoden lahja tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, tarkemmat ohjeet Uudenvuoden lahja palauttamiseen löydät käyttöehdoistamme . Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.